Cengiz abi yetilşş..çok kötü ıslak öpüyorlarr😂😂
Cengiz abi yetilşş..çok kötü ıslak öpüyorlarr😂😂
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
işin komik tarafı övdüğün hafta satmandı keko anlamamkta ısrarcısın işte görüntülerle ispat ettim hala konuyu değiştiriyorsun
berkosan övdün uyarıık buralardan sat verdi diye orada ümidin kalmadı eggub'de kazançlarınla kahkahalar atıp berkosan yatırımcısına nispet yaptın
gerçekten ky dostu iyi insansın ! anlayana ....
kardeşim her aldığı hisseye yüksek potansiyel görüyorıum yazıp övüp övüp değer biçip biçtiği değeri görmeden satan birisi sen atatp de yaşanılan olayları bilseydin böyle konuşmazdın berkosanda da uyarı yaptım vebal alma dedi bana sonra ekibiyle saldırdılar
50 değil 70 olsa da farketmiyor yaşına göre hareket etmeyince elindeki hisseleri pofpoflamayı çok sever iyi bilriim bende merak etme sonra el değiştirir kimseye söylemezler ekürisi kazanckapısı ile neyse siz iyi bilin boşverin biz biliyoruz gerçek yüzlerini
Bak ben ege gübreyi 4 liradan tut 55 liraya kadar gücüm yettiğince almış ve beş yıldır tek lotunu bile satmadan bekleyen biriyim.
Bunun emsalleri altı kat daha gittiler.
Keko yu takip edip devam etseydim çok farklı olabilirdi.
Yapmadım.
Kendi kararımla devam ettim.
Kimseyi zorla şirkete çekmiyorlar.
Herkesin kendi iradesi var.
O yüzden kimseye laf etmeyelim ki tadı kaçmasın.
İyilik konuşup, güzellik biçelim.
Kem sözlerle sadece üstümüze zarar çekeriz.
23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri