Sayfa 570/992 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7930 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Cengiz abi yetilşş..çok kötü ıslak öpüyorlarr😂😂

2. bende çok iyi bilirim kendisini atatp'de övüp övüp satmıştı ky dostudur iyi insan !

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Keko senin iyi niyetini bilen bilir. Bilmeyen kendi gibi bilir
    Bu alemde çok nankör ve vefasız var maalesef
    Zaman ahir zamandır yani son tango
    Hayatla dans etmeye çalışacağız

3.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    bende çok iyi bilirim kendisini atatp'de övüp övüp satmıştı ky dostudur iyi insan !
    atatp 170 i gördü..ben de 123 ten sattım...beğenmiyorsan sen de şu anda 135 ten satabilirsin.... biz katolik nikahı kıymıyoruz...ölünceye kadar tek hisseyle olmuyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. işin komik tarafı övdüğün hafta satmandı keko anlamamkta ısrarcısın işte görüntülerle ispat ettim hala konuyu değiştiriyorsun
    berkosan övdün uyarıık buralardan sat verdi diye orada ümidin kalmadı eggub'de kazançlarınla kahkahalar atıp berkosan yatırımcısına nispet yaptın

gerçekten ky dostu iyi insansın ! anlayana ....

5.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    işin komik tarafı övdüğün hafta satmandı keko anlamamkta ısrarcısın işte görüntülerle ispat ettim hala konuyu değiştiriyorsun
    berkosan övdün uyarıık buralardan sat verdi diye orada ümidin kalmadı eggub'de kazançlarınla kahkahalar atıp berkosan yatırımcısına nispet yaptın

gerçekten ky dostu iyi insansın ! anlayana ....
    kişisel hesapların için buraya gelip sayfayı kirletme...berkosana gel sana cevap vereyim...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. kardeşim her aldığı hisseye yüksek potansiyel görüyorıum yazıp övüp övüp değer biçip biçtiği değeri görmeden satan birisi sen atatp de yaşanılan olayları bilseydin böyle konuşmazdın berkosanda da uyarı yaptım vebal alma dedi bana sonra ekibiyle saldırdılar
    50 değil 70 olsa da farketmiyor yaşına göre hareket etmeyince elindeki hisseleri pofpoflamayı çok sever iyi bilriim bende merak etme sonra el değiştirir kimseye söylemezler ekürisi kazanckapısı ile neyse siz iyi bilin boşverin biz biliyoruz gerçek yüzlerini

Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    kardeşim her aldığı hisseye yüksek potansiyel görüyorıum yazıp övüp övüp değer biçip biçtiği değeri görmeden satan birisi sen atatp de yaşanılan olayları bilseydin böyle konuşmazdın berkosanda da uyarı yaptım vebal alma dedi bana sonra ekibiyle saldırdılar
    50 değil 70 olsa da farketmiyor yaşına göre hareket etmeyince elindeki hisseleri pofpoflamayı çok sever iyi bilriim bende merak etme sonra el değiştirir kimseye söylemezler ekürisi kazanckapısı ile neyse siz iyi bilin boşverin biz biliyoruz gerçek yüzlerini
    Bak ben ege gübreyi 4 liradan tut 55 liraya kadar gücüm yettiğince almış ve beş yıldır tek lotunu bile satmadan bekleyen biriyim.
    Bunun emsalleri altı kat daha gittiler.
    Keko yu takip edip devam etseydim çok farklı olabilirdi.
    Yapmadım.
    Kendi kararımla devam ettim.
    Kimseyi zorla şirkete çekmiyorlar.
    Herkesin kendi iradesi var.
    O yüzden kimseye laf etmeyelim ki tadı kaçmasın.
    İyilik konuşup, güzellik biçelim.
    Kem sözlerle sadece üstümüze zarar çekeriz.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Bak ben ege gübreyi 4 liradan tut 55 liraya kadar gücüm yettiğince almış ve beş yıldır tek lotunu bile satmadan bekleyen biriyim.
    Bunun emsalleri altı kat daha gittiler.
    Keko yu takip edip devam etseydim çok farklı olabilirdi.
    Yapmadım.
    Kendi kararımla devam ettim.
    Kimseyi zorla şirkete çekmiyorlar.
    Herkesin kendi iradesi var.
    O yüzden kimseye laf etmeyelim ki tadı kaçmasın.
    İyilik konuşup, güzellik biçelim.
    Kem sözlerle sadece üstümüze zarar çekeriz.

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Maşallah sabrınıza eger 15 18 ay daha dayanırsanız guzel meyveler yersiniz..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 570/992 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •