-
Net Kar(TL)57.488.198,ilk çeyrek kar düşüklüğü hiç iyi olmadı hisseye yansıdı,bu kar nasıl böyle düştü anlamış değilim bir oyun var gibi
,epey zamandır 1000-1500 arası olan hisse ilk defa 1000 altına indi 991 gösterdi,TETMET bunun karının yarısı kadar kar açıkladı diye hissesi 3 tavan çekti,hissesi 8000'e inmişti bugün itibarı ile 13.000
-
Bumuymuş dünya devi,olsa civciv olur TETMT karşısında,adamların fiatı 12.000 üstünde,ne demek 900 sınırı,1000 altı görülmez dedik 900 yaktı,ulen lavuk tahtacı sen sat ben topluyorum her kademe düşüşünde,elinde hissen azalınca yalvaracaksın nasıl olsa,zaten 3 çeyrek karının düşmesi anormaldı,dürüs SPK olsaydı inceleme alırdı,ha SPK,ha TÜİK,İKİSİDE SATILMIŞ.ÜLKENİN YÜZ KARASI OLMUŞLAR,çıkmış TÜİK dert yanıyor,dert yanmıyacaksın adam gibi görevini yapacaksın,emekçileri yaktıllar hepsi vebal altına girdiler,emri kim verdiyse sizde bunu uyguladıysanız hepiniz cezanızı çekeceksiniz,bir ülke değerleriylen bu kadarda oynanılmaz 
-
850 oldu
,ne yapmaya çalışıyorsunuz,ucuza kapmayamı,neyse her kademe inişinde toplamaya devam,150 cıvarından-1500 cıvarına kadar buradaydık,her çıkışta azar azar sattık,şimdi ayni taktikle topluyoruz,ama çok can yaktı sayılır,50 dolar hesabındaydık,şimdi 25 dolar,,zaman gelir can yakanın canı yakılır !!!
-
Zar zor 1000 üstüne attı,ayın 26 günü genel kurul var ozamana kadar yol alır gibi,bugünde cuma çoğu kere cumalar bunun günü,1043 fiatı,tetmt 14.000
bu hissenin 14/1 fiatında bu hep bravo
-
Tavan çekmedi 1051'e takıldı
-
1156 tavanda cuma genel kurul var,cumaya kadar götürürler iyi kötü,içinde fırıldak tahtacı var,hisse sığ olduğundan 3-5000 lotlan hisseyi elinde oynatıyor,850 yapması ironiydi,1500 neresi bu rakam neresiydi,tetmt 7000 göstermişti 15.000 gösterdikten sonra,şimdi 14.000 üstünde dolar bazında 425 dolar,kent 35 dolar
,50 dolar bile değil gördüğü eski zirve,tetmt buna ölçü bile değil,bu şirket kentin yanında karınca,borsada işler devlere göre ölçü olmuyor,zarar yazan şirketler az kara geçtimi 2-3 haberde eklendimi uçuyor gidiyor tetmt gibi 20 tl neresi 14.000 neresi,bir hssenin tahtacıcı sağlamsa hisseyi uçurur,yamuksa işi zordur,ilk hedef bunda1550 üstü,buranın aşılması lazım cumaya kadar,50 dolar demek 1650 tl demek,buna göre ilk hedefim 2000 üstü,tabiki bu oran tahminselim,çok yazdık,çizdik tutmadı,ama önceden tutturduk iyi kötü 1500 üstüne atmıştı,temennim burayı aşması yönünde,genel kuruldan iyi haber çıkarsa uçururlar,olmazsa böyle oyalanır ve bilançolarlan hareket eder,elinde olanlar için bol kazançlar,2000 yıllarında burada çok kişi vardı sadece ben yoktum,çünkü en fazla %50 karlan satıp çıkmıştım,kim bilirdi 4000 olacağını,böyle hisseler bir müddet süründürür,sonra birden füze olmuş,şimdi o füzede bende varım tabiki ateşlenirse,iyi kazandık sayılır 150-1500 arasında,şimdi hedef daha ötesi olmasından yana...ytd.
-
3 tavanda SPK balyozu vurdu kafasına taban çekti,bu SPK bunun düşmanı ,seri şekilde gidenlerin kafasına vuramıyor yanlız,takmış kafayı buna,hökömet içi ve seçtiği elamanlar salla pati insanlar,eğitimleri bile şaibeli,görüyoruz zaten piyasada şaibe üstüne şaibe,başta TÜİK,adam dert yanıyor ben yetersizim verilen emirleri uyguluyorum diyor,uygularkende emeklinin emekçinin ekmeği ile oynuyor,zaten baştaki kraldan daha kral olan zat milletlen dalgasını geçiyor,milleti soyup soydurtuyor ekonomiyi batırıyor suçuda muhalif partilere atıyor,bide en ironisi olan uçuyoruz dünya bizi kıskanıyor diyor,emekli ve emekçiye gelince şaka gibi onlara süper zam veriyoruz diyor,bu ülkenin %60 kısımı açlık sınırı altında asgari ücretlen çalışıyor,bide nereden nereye diye şarkı söylüyor saka gibi,yahu eski dediğin zaman asgari ücretli olayı bu ülkede %15 cıvarıydı,bu kadarda seri yalan olmazki 23 senedir,hepsini bilinçli yapıyor,ne zorun var TC ile Atatürklen ve ilkeleriylen,kıbrısı rumlara vermeye kalktı rumlar referandum yaptı birleşmeye hayır dedi şimdi utanmadan hava atarak kutlama yaparak kıbrıs kırmızı çizgimiz diyor vs uzar gider,bunları açıklamamın sebebi hep böyle hisselerlen ilgili,yani imam ossurursa cemaat zıçar derler,cemaatte kafasına göre takılıyor vuruyor balyozu böyle hisselere,TETMT'da niye bu yok,o 14.000 bu 1000-1300,üstelik dünya devinin hissesi,onunda kusuru büyük,halka açıklık payı 0.54-1 bile değil,bu cuma genel kurul var temennim bu gibi konulara değinmek sermeye adına,sığ olan hisseylen çocuk oyuncağı gibi oynamak çok kolaydır.kısaca bu hissenin yeri burası değildir...ytd.
-
1295 tavan kapattı,eğerki dün SPK tavan çektirtmeseydi şu anda 1500 aşıldıydı,yarın büyük gün bakalım ne olacak,peşinden bilanço açıklaması var,iyi bir bilanço iyi bir haber bu hissenin bulunduğu yerler artık hayal olur...ytd.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri