Arama sonucu : 1499 madde; 1 - 8 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Son 20 günde geldiği yere 2 günde geri döndük. Sorum şu, şirketin hissesi son iki günde %12 değer kaybetmişse, yatırımcıyı en azından rahatlatmak için olumsuz fiyat hareketlerinde kamuya açıklanmamış herhangi bir nedeni yoktur açıklaması yapması gerekmiyor mu? Böylesine ilgisiz, alakasız Yönetim nasıl olur da heryıl ödül kazanır anlamış değilim.

Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Son 20 günde geldiği yere 2 günde geri döndük. Sorum şu, şirketin hissesi son iki günde %12 değer kaybetmişse, yatırımcıyı en azından rahatlatmak için olumsuz fiyat hareketlerinde kamuya açıklanmamış herhangi bir nedeni yoktur açıklaması yapması gerekmiyor mu? Böylesine ilgisiz, alakasız Yönetim nasıl olur da heryıl ödül kazanır anlamış değilim.
    Sn.Karbon,

Bu dusus hisse ile ilgili degil.

Dunya piyasalarinda ciddi bir duzeltme yasaniyor.

Stock market today: Global shares tumble after a wipeout on Wall Street as Big Tech retreats.

https://ca.finance.yahoo.com/news/st...085127996.html

Alıntı Originally Posted by karbon33 Yazıyı Oku
    Son 20 günde geldiği yere 2 günde geri döndük. Sorum şu, şirketin hissesi son iki günde %12 değer kaybetmişse, yatırımcıyı en azından rahatlatmak için olumsuz fiyat hareketlerinde kamuya açıklanmamış herhangi bir nedeni yoktur açıklaması yapması gerekmiyor mu? Böylesine ilgisiz, alakasız Yönetim nasıl olur da heryıl ödül kazanır anlamış değilim.
    Bu tür uyarı yapan bir şirket oldu mu. Hoş durup dururken bu şekilde 2 günde %12 düşen büyük çaplı bir şirkete denk gelmedim. Böyle bir örnek olmayınca, Kap uyarısı örneği de görmek zor.

Bunların hepsi bir deneyim oluyor. Bedelsiz açıklandıktan sonra bir kaç gün yükseliş olması normal karşılanabilirdi ama son 2 haftadır oluşan ekstra yükselişi dikkate almak lazımmış. Tecrübe ettik. Hele ki PPF faizlerinin bu denli yüksek olduğu bir dönemde nasıl davranılması gerektiğini daha geniş incelenecek. 2 gündeki düşüş, 3 aylık ppf faizine denk geliyor. Hisse takip edip işkillenmekten, gerilmektense risksiz/aksiyonsuz garanti getiriye yönelme zamanlarını kaçırmamak gerekiyor.

Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Bu tür uyarı yapan bir şirket oldu mu. Hoş durup dururken bu şekilde 2 günde %12 düşen büyük çaplı bir şirkete denk gelmedim. Böyle bir örnek olmayınca, Kap uyarısı örneği de görmek zor.

Bunların hepsi bir deneyim oluyor. Bedelsiz açıklandıktan sonra bir kaç gün yükseliş olması normal karşılanabilirdi ama son 2 haftadır oluşan ekstra yükselişi dikkate almak lazımmış. Tecrübe ettik. Hele ki PPF faizlerinin bu denli yüksek olduğu bir dönemde nasıl davranılması gerektiğini daha geniş incelenecek. 2 gündeki düşüş, 3 aylık ppf faizine denk geliyor. Hisse takip edip işkillenmekten, gerilmektense risksiz/aksiyonsuz garanti getiriye yönelme zamanlarını kaçırmamak gerekiyor.
    Bir ara fiber karbon yapı güçlendirme malzemesi kullanımı medyada yer alınca yukarı yönlü ataklar için şirket öyle bir açıklama göndermişti diye hatırlıyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •