Originally Posted by TOKATYILDIZI470 çıtak dayu bizim viop30 un tepkisi yarın nereye kadar gelir..... kısa ve net nereleri görürü dayuu viop30....gerçekten senin analizlerin çok iyi.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 kısa ve net nereleri görürü dayuu viop30....gerçekten senin analizlerin çok iyi..... spot100... 10870 yi yakacak gibi duruyor... oradan 10950 civarlarına tepmeye çalışır diye düşünmekteyim
Originally Posted by çıtak spot100... 10870 yi yakacak gibi duruyor... oradan 10950 civarlarına tepmeye çalışır diye düşünmekteyim bugün görürü diyorsun.....tutuğun altın olsun......teşekkürler..............
çok pis patladık dayular... tom... +500 yaptı Originally Posted by çıtak dow şuan 850 de... buradan en fazla 200 point teper... oda senin maliyetin az üstü yapar bence maliyetine kapat lönkleri bizim hüstadlık gitti... 500 pips basılmış piyasa, hemen ertesi gün geri 500 pips alınmaz... ama yapacak birşey yok söz ağızdan çıktı... analizleri sonlandırıyoruz
Originally Posted by çıtak aha bak iresiminide atıyom en fazla buraya gider orasıda senin maliyet bölgen... sıkıntısını çektiğine değmez,,, KAAAAPAT bu grafiğin devamını tahmin ediyorum ama... bahanemiz olamaz çizgi geçildi... anektarlar dore dayuya teslim edildi
Selam
Dow 40485 gördü şu an 40250 lerde. Adım adım ilerliyoruz 40900 e..
Garanti de ben 99 bekliyorum.. Bugün 124.80 kapatmis..
Forum Rules
Yer İmleri