Sayfa 294/981 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Viop LVIII

bahçeli 150 kişilik liste açıkladı.. bunlarla hesaplaşacağız eyleme geçeceğiz falan türü bir açıklama yaptı.

bahçeli ne zaman isim açıklasa o isim yolcu.. bilmeyen yoktur.

bukez liste çok uzun.. çoğu gazeteci ve akademisyenlerden oluşan bir liste.

mevcut sisteme göre mhp akpyi biçip duruyor resmen.

reyiz tek kelime edemiyor görüntüsü var.

yani şu sistemde ne demek isim açıklamak. derdin varsa gidersin mahkemeye verirsin o isimleri.

ama yok... sistemi tanımıyorum demek bu.

2. turuncuların kıyısından veya içinden döneceğini düşünüyorum ama,....sırası geldi madem,...

dötü yiyen bofalar,....basar yorgana tekmeyi, turuncuları aşağı devirip, daha ABD başakanını seçmeden ''erkenden erken seçime'' giderler,...hadi bakalım bofalar, algoritmik traderler,..

daha önce benim orada dedim ki ABD nin başkanını görmeden, çinin önlerinde savaş çıkmaz, niye çıkmaz çünkü çin buna yanaşmaz, kaşıdılarmı basında kaşıdılar, üç beş gün çıtalı çocuklar yayınlar yaptılar, Puitin alabileceği kadar toprak alır ABD başkanını bekler dedim, basında nükleer çatışma kaşıyordu, çıtalı çocuklar, niye nükleer olmaz çünkü Putin yanaşmaz, ABD başkanını bekler, müzakere eder yeni başkanla...burasıda ne yapmaz erken seçim e gitmez,.....

erken seçim ayracı o turuncu yelpazeler/yerler,...orada borsa morsa kalmaz dağılır çünkü, erken seçim kaçınılmaz hale gelir, USD ona göre tavır alır,..anlayacağımız orası aşağı inerse olağan üstü durumlar gelişir,...ve bu muhtemelen dış taraftan gelen tazyik ve hareketlerdir, içerden sanırım olmaz/gelişmez, olağan üstü bir durum olmadıkça bofacı oğlanların oynayacakları alanlar tranja kadardır diye düşünürüm,...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...49565&page=433

bkz endex topic mesaj 3185 ve 3458
    Son düzenleme : indregandi; 25-07-2024 saat: 18:32.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Eşleşme, günün en çok satanı BofA kapanışa doğru ve eşleşmede satışı azalttı,

çok garuşuk yerlere gidiyoz..

celal şengörün tarihini biraz öne alabilirler.

https://www.youtube.com/watch?v=aUh2U8T5fD8

5. 11.1 kısa devam, yok artık laa detirtene kadar tutacağım

6. uşakda seri13 taban olursa fiyat 10 olur gibi düşünüyorum
    10 dan az alırım gibi

7.  Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    akşama pasta önem kazandı. birisi 5000 kntrat kısa kapattı. 12250 den aktif 12.210 falanken

Can Emrah YILMAZ viop30 Ağu vade - 25 Tem

Boğa kamuflajlı çekirgeler yine toplanmış

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım Atatürkleri üst üste koyamadın mı. Biz habire reisim hünkârım kuzuları sıraya dizip kesecek diye bekliyoruz.
    Ayasofya abi seni çok özledim yaa boşver şindi para katlama sanatını, nasılsın iyimisin
    en son pisyedili abi hastaneye yattı diyince çok korkmuştum.
    Abi istediğin kadar takıl bana seni artık üzmüycem, tüm zencileri bile üstüme salsan gıkımı çıkartmam
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 294/981 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •