Sayfa 300/981 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Resesyon olursa ne olur?
    Resesyon sırasında işsizlik oranları yükselir, üretim ve yatırımlar azalır, hanehalkı harcamaları düşer ve genel ekonomik güven zedelenir
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Son günlerde uçak rötarları sıklaştı. Hava trafik kontrolörlerinin "inisiyatif almadan çalışma" sistemine geçmesiyle baş gösteren sorun mali yük olarak da geri dönüyor. Kontrolörler maaşlarının artmasını isterken konu AK Parti MKYK'da da gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Sorumluları hesaba çekin" deyip sorunun çözülmesi için talimat verdiği öne sürüldü...............

Thyo, tav ve pegasus için olumlu

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Resesyon olursa ne olur?
    Resesyon sırasında işsizlik oranları yükselir, üretim ve yatırımlar azalır, hanehalkı harcamaları düşer ve genel ekonomik güven zedelenir
    Alım fırsatı olur

Çoğu insan için dolar milyoneri olma fırsatı olur

Gol olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Son 3 aydır PETKOM pazarlıyordum...Lakin ben sattıkça yükseldi...

son 2-3 ayda%33 yükselmiş.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Alım fırsatı olur

Gol olur
    enflasyon devam ederse, resesyon süresine bağlı olarak paran erir. örneğin 2 yıl sürecek bir resesyonda erken mal alan sermayeyi eritir. resesyondan çıkış emarelerini görmeden mala girmemek, o zamana kadar faizden faydalanmak gerekir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Alım fırsatı olur

Gol olur
    Çoğu insan dedikleriniz hep dolar milyoneridir zaten, resesyon yaşanırsa öyle gözüküyor bunun alt kesime getireceği yük daha sert olur.
    iş bankası genel müdürü Hakan Aran,ın yazısını okuyun
    FORMASYON AVCISI 53

Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından hazırlanan Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme Raporu tamamlanmış olup, Şirketimizin 9,65 (%96,48) olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 26 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla 9,70 (%96,96)'e yükselmiştir.

8. Resesyon dönemlerinde tahviller ve devlet iç borçlanma senetleri, yatırımcılar için güvenli limanlar olarak öne çıkar. Bu dönemlerde hisse senetleri ve diğer riskli varlıkların değer kaybetme eğiliminde olduğu düşünüldüğünde, düşük riskli tahviller ve devlet iç borçlanma senetleri daha çekici hale gelir.

şimşeğin elindeki reçeteyi yabancı bildiği için pıst 100 2.50-3.44 hareketini yaptırdı 2.250 milyar dolar çıkışla 5-6 aylık bir hareket bitti.Alınıcak ekonomik önlemde ne varsa ne vaatler verildiyse bu harekete katalizör olacak not artırımları,gri liste,tahvil girişleri vs bu fiyatlara girdi .Yani adamlar hazır bidikleri tezgaha gelip dolar bazlı %33 yapıp gitti .yılın 2. yarısı resesyon bekleniyorsa bu yüzden moodys ve gri liste haberini daha önce bildiklerinden 1 ay önceden çıkış yapmışlar gözüken o biz bizeyiz yeni hikaye gelene kadar.
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 300/981 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •