Sayfa 583/1014 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bir gemi kalkar bu limandan.
    göz göre göre ve davul zurna eşliğinde limandan limana gidiyor... ne yazık ki kötümserler her fırsattan bir kötü senaryo çıkararak hisseyi almadılar...şimdilik de almaya korkuyorlar....borsada cesaret,kısmet, bilgi ve tecrübe çok önemlidir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Dün alan meksa aldığını kusmasa tavandık ama bitti malı

3. kredi yasağı egegübrenin çıkışına engel olamadı... ileride belki de brüt takası devreye koyarlar...ama bence oda işe yaramayacak...beklentili hisseyi durdurmak çok zor..bunu gesandan ve atatp den biliyorum...onlar da her türlü engeli aştılar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Dün alan meksa kusmasa tavandık ama bitti malı
    hayırlısı olsun dostum...herkes kısmeti kadar kazanacak...onun da kısmeti belki de %10 du.... maharaj dostum bizim kazancımız şimdiden % kaç oldu yahu ?? ...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    hayırlısı olsun dostum...herkes kısmeti kadar kazanacak...onun da kısmeti belki de %10 du.... maharaj dostum bizim kazancımız şimdiden % kaç oldu yahu ?? ...
    Şükür dostum. Allah kuluna yürü dedi mi o kul yürüyor
    Akıl mantık hesap kitap işin cilvesi. Önce nasip edecek

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Şükür dostum. Allah kuluna yürü dedi mi o kul yürüyor
    Akıl mantık hesap kitap işin cilvesi. Önce nasip edecek
    ben de hep bunu diyorum dostum...gesanda ben ancak gerçek anlamda 5 kat kazanmış iken ,beni takip eden bir dostum tam 20 kat kazanmayı başardı.... üstelik de ta 19,70 ten beri hissedeydim, beklentilerini biliyordum güya çok biliyor ve çok tecrübeliydim...

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Çatalıyla bütün limanları dilim dilim yutacak. 🥲

23106RN0DA cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 583/1014 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •