Sayfa 605/719 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 5749 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    BEDELİ ÖDENECEK İLAÇLAR LİSTESİNE (EK-4/A) EKLENEN İLAÇLAR

FLUZAVIR 12 MG/ML ORAL SUSPANSIYON HAZIRLAMAK ICIN TOZ (75 ML)

VERIDEX 1 MG FILM TABLET (28 TABLET)

https://www.sgk.gov.tr/Duyuru/Detay/...07-24-04-24-57

Aynı listenin 4a bant hesabına dahil edilenler sayfasında ise aşağıdaki ilaçlar var.

DEKLARIT 500 MG I.V. INFUZYONLUK COZELTI HAZIRLAMAK ICIN LIYOFILIZE TOZ VE COZUCU

SPAZMOL 20 MG/ML IM/IV/SC 6 AMP (SPAZMOL 20 MG/ML IM/IV 6 AMP)

REPIGO 400 MG I.M./I.V. ENJEKSIYONLUK COZELTI HAZIRLAMAK ICIN TOZ VE COZUCU

PINGASTRO 50 MG 40 FILM TABLET

PINGASTRO 50 MG 80 FILM TABLET

REVOPAG 25 MG 14 FILM KAPLI TABLET

RITMOLL 150 MG FILM KAPLI TABLET (30 TABLET)

Tam olarak 4a bant hesabına dahil edilmenin ne demek olduğunu bilmiyorum. Anladığım kadarıyla eşdeğer grupta %1 pazar payına ulaşan/geçen ilaçlar

Burada Revopag fiyatıyla dikkat çekiyor.
    Ritmoll ise tek rakibi Abbot'un Rytmonorm ilacı olmasıyla. (Kalp Ritim bozuklukları tedavisinde kullanılıyor)

Şirketin pazar payını artırmasına bir gösterge midir bu liste? Bilenlere sormuş olalım.

2. Gedik üzerinden yabancı satışı bitmiş gibi, normalde satmakta başlardı açılıştan itibaren.

Kağıt biraz rahatlar artık, eğer gerçekten satış bittiyse haftaya 80 üzerine atması lazım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. 2019 da, yani hisse.net kuruluşundan bu yana aktif olarak forumda yazdım. 2000 li yıllarda ana sayfada da yazılarım olurdu(KMX filan da yazardı o zaman).

Önce vadeli işlemlerle kısıtladım yazılarımı, sonra beyaz yaka yatırım koçluğu başlığımda yazdım. Bir de burada 2019 da orta-uzun vade poz aldığımdan, biraz da ahde vefa duygusuyla yazdım.

Ama maalesef ne idüğü belirsiz, dün üye olup yazmaya başlayan istediği gibi konuşup hakaret ediyor. Adamın yaşı kadar forum geçmişim var, aynı isimle yazmışım. Bana mal pazarlıyorsun diyor mal.

Bu başlıkta da yazmam artık, değmez çünkü. Yabancı deli gibi çıktı, dipten satmayın diye yazayım dedim, pazarlamacı olduk.

Bu hakaretlere sadece yazı silerek tepki gösteren forum yönetimine de bravo, böyle devam edin!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    2019 da, yani hisse.net kuruluşundan bu yana aktif olarak forumda yazdım. 2000 li yıllarda ana sayfada da yazılarım olurdu(KMX filan da yazardı o zaman).

Önce vadeli işlemlerle kısıtladım yazılarımı, sonra beyaz yaka yatırım koçluğu başlığımda yazdım. Bir de burada 2019 da orta-uzun vade poz aldığımdan, biraz da ahde vefa duygusuyla yazdım.

Ama maalesef ne idüğü belirsiz, dün üye olup yazmaya başlayan istediği gibi konuşup hakaret ediyor. Adamın yaşı kadar forum geçmişim var, aynı isimle yazmışım. Bana mal pazarlıyorsun diyor mal.

Bu başlıkta da yazmam artık, değmez çünkü. Yabancı deli gibi çıktı, dipten satmayın diye yazayım dedim, pazarlamacı olduk.

Bu hakaretlere sadece yazı silerek tepki gösteren forum yönetimine de bravo, böyle devam edin!
    amaçları bu zaten burada akıl ve mantık çerçevesinde yazan 4-5 kişi var onlara saldırarak yıldırmaya çalışıyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    amaçları bu zaten burada akıl ve mantık çerçevesinde yazan 4-5 kişi var onlara saldırarak yıldırmaya çalışıyorlar
    Aynen. Ali Bey gereksiz tepki veriyor.
    Ve belki de istedikleri oluyor

6. Ali bey, bu üç beş densiz kişi daha öncede defalarca şahit olduğunuz gibi bir müddet sonra ortadan kaybolacaklar ya da nik değiştirip bir müddet daha egolarını tatmin edecekler ama sonunda bırakacaklardır bu sayfayı.

7. hisse fiyatının hak ettiği seviyenin çok gerisinde olmasından dolayı; özellikle hissede uzun süredir umutla bekleyen yatırımcı açısından sinirlerin gerilmesine yol açması normaldir. ancak, fiyatlama konusunda tepkiyi göstereceğimiz öncelikli merci, şirket yönetimin bizzat kendisidir. temel gerekçem de; şirketin, mevcut faaliyet ve projeleri hakkında yatırımcıya doyurucu ve şirketi tanıtıcı bilgi vermemesidir. konuyu uzun uzun yazabilirim ama özeti budur. fiyatlamaya konjonktürel olarak olumsuz etki eden konular var var tabi..

ancak; konu hakkındaki gerginlik yada kızgınlığın adresi Cauti gibi; donanımlı, bilgili, yazdıklarında ölçülü, solrumluluk duygusu taşıyarak yazan birinin "pazarlamacılıkla" suçlamak olamaz. cauit'yi yıllar evvel beyaz yaka başlığında okumuştum.. twitterde de takip ederim.. hakkındaki kanaatim olumludur.. yatırımcıyı kandırmaya, yanılmaya yönelik bir çabasına şahit olmadım. bilgilidir.. teknik, temel, takas konularında bilgilidir, konularını takip eder ve bunu da samimi olduğuna inandığım şekilde paylaşır.. hatalar müstesnadır ve tabi ki onun da muhakemede hata ettiği vakitler olur.

bu başlığı çok yakın takip ederim.. sosyal medyada deva hakkında çıkan verileri, webdeki bilgileir sıkı takip ederim. burdaki kimi yazarları bilirim.. kimi ortaklarla zaman zaman web ve sosyal medya dışı iletişirim.. cautiyi de yıllardır burdan da izlerim.. devadaki hisse payının ufak olduğunu da ve devaya (kendi yatırım vizyonu açısından tutarlı sebepler) hiç bir zaman büyük pay vermeyeceğini de yıllar evvel burda yazmıştı. yani; burda bizi yanıltmak için kuvvetli finansal bir motivasyonu da olmasa gerek..

webde ve sosyal medyada pazarlamcı ve çete halide soygun düzeni kuranlar yok mu? var; hemde gırla.. KYnin büyük ksımı onları da biliyor zaten ama KYnin oradaki vizyonu da oluşan trendden faydalanmak oluyor. bu da büyük bir başka sorundur.. orda da otoritenin (SPK ve hatta Masak) etkisizliği sorunu var. isveç ve hollanda gibi "melek insanlar ülkesinin" mafyalarının Türkiye'de cirit atması tesadüf değil; di mi? bu mafya ve çete düzeninin bisti boş bıraktığını zannetmeyelim.. hırsızlık düzeni burda da var. umarım Ali Yerlikaya buraya da el atar.. SPKdan yeterli bir fayda görmedi bist yatırımcısı..

cauti ortağı twitter'de takip etmenizi tavsiye ederim..

Sayfa 605/719 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •