Originally Posted by effendy75 tabii lan, manyak mısın yarın birgün, Reis'e ilham gelir de hadi faizleri düşürelim derse ne olacak peki cevdet? böyle süslü cümleler kurmamanda fayda var bence.. cevdet hoca yekten istifa edebilir mi yoksa affını mı ister zamanı gelince göreceğiz..?
Originally Posted by reha kaya Şu 1 kuruş makas ile döviz işlemi yapan bankanın adını öğrensek de, engin döviz tecrübenizden bizler de nasiplensek. eski adabank dünya katılım olmuş ama internette hiçbirşey yok sanırım şubeye gitmek lazım
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by reha kaya Bize s.ke sürülecek faydası yok o zaman. baktım yok şubeyi bulmak bile dert istanbul dışında şubesi yokgibi istanbuldada sanki tek şube
Originally Posted by ayhan53 baktım yok şubeyi bulmak bile dert istanbul dışında şubesi yokgibi istanbuldada sanki tek şube Ben de baktım. İzmir ve Tavşanlı’da Şubesi yok.
Originally Posted by ayhan53 baktım yok şubeyi bulmak bile dert istanbul dışında şubesi yokgibi istanbuldada sanki tek şube Fatih ve Maltepe.
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Adasından denizine, karasından havasına taaaaa
Originally Posted by cihangirkonya Adasından denizine, karasından havasına taaaaa Ahanda geldi. Sube'ye de kayar bu simdi, evlerden ırak..!
Konyadan istanbula uçuş 2500e çıkmış kasımda 1200dü. İstanbula dahi uçmayalım mı. 1 saat lan eşşoleşşekler
Forum Rules
Yer İmleri