Sayfa 586/905 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 7235 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Sayın denizkiraz özlettiniz 2 cümlede siz yazın?Teknik ne diyor!!!
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ne oldu öyle yavv, tavana giderken taban yiyorduk az daha.

Neyse sıkıntı yok, bizde her kademeye mermi çok.
    Bu günün en güzel yanı 67 e kadar maliyetli bir yolun açılmasıdır...bence tavan olmayacağını anlayan bazı kisacilar panikle sattılar...pazartesi endekste de ciddi bir sıkıntı olmaz ise ?? 67 e kadar yolu hızlı bir şekilde doldurmak isteyecektir..bu yol maliyetli olduğu için seri bir şekilde doldurmasını bekliyorum...buda günün çok erken saatlerinde yüzde 7 lik bir primi görerek tavan potasına gireceğini düşünüyorum...pazartesi şartlar uygun ise tavan ihtimali var arkadaşlar..tecrübelerim bunları bana soyletiyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Eski zirveler her zaman için en güçlü direnclerdir...gecilmeleri genelikle zordur...son bir kaç günde 60_67 aralıklarını çok dövdük ..dolayısı ile bu direnç maliyetlendigi için çok yumuşadı...az bir çaba ile gececegimizi düşünüyorum...geçersek ? 100 TL psikolojik seviye ana duraklardan biri olur..ilk hedefimiz orası olur...

Bunları yazarken hep gesani hatırlıyorum..onda da acaba ne zaman 100 u görürüz hayallerini kurardik.. sonra bir gördük,pir gördük...ta 420 leri bile bir kaç ayda gördük..

4. Eggub

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Eski zirveler her zaman için en güçlü direnclerdir...gecilmeleri genelikle zordur...son bir kaç günde 60_67 aralıklarını çok dövdük ..dolayısı ile bu direnç maliyetlendigi için çok yumuşadı...az bir çaba ile gececegimizi düşünüyorum...geçersek ? 100 TL psikolojik seviye ana duraklardan biri olur..ilk hedefimiz orası olur...

Bunları yazarken hep gesani hatırlıyorum..onda da acaba ne zaman 100 u görürüz hayallerini kurardik.. sonra bir gördük,pir gördük...ta 420 leri bile bir kaç ayda gördük..
    İnşallah keko başkan temennimiz o yönde
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Bu günün en güzel yanı 67 e kadar maliyetli bir yolun açılmasıdır...bence tavan olmayacağını anlayan bazı kisacilar panikle sattılar...pazartesi endekste de ciddi bir sıkıntı olmaz ise ?? 67 e kadar yolu hızlı bir şekilde doldurmak isteyecektir..bu yol maliyetli olduğu için seri bir şekilde doldurmasını bekliyorum...buda günün çok erken saatlerinde yüzde 7 lik bir primi görerek tavan potasına gireceğini düşünüyorum...pazartesi şartlar uygun ise tavan ihtimali var arkadaşlar..tecrübelerim bunları bana soyletiyor..
    Evet dostum, aynı fikirdeyim. Pazartesi sabahı çok yukardan açma ihtimali çok yüksek. 65.80 dahi açsa ne günlükte ne saatlikte gap olmayacak çünkü. Klasik sert bir sabah açılışı olabilir yine. Bugünde çok agrasif açılış yaptı, tavana kadar gidip geldi bir ara

Yaklaşık 1 haftadır 60 etrafında geziniyor hisse. Yeni maliyetlerle buraları iyice bir sindirdi sayılır. Haftaya yine hareketli bir hafta olacağı benziyor bana görede

Bugün son dakika satanlar küçük yatırımcıdan ziyade bankof satışıydı. Takaslarda kendi malı yok, Citi nin var oda 700 bin kadar. Bugün zaten 311 bin sattı, dünde sattı galiba. Yani hepsini satıyorum dese en fazla 300 bin daha malı var

Sıkıntı yok kalanında satsın biz alıcıyız tahtada. Ek yapacağım söylemiştim, portföyde 7 hissenin 2 sini satıp buna gömdüm, bugün dahil son 3 gündür ek alımlarım oldu. Portföyden 2-3 hisse daha çıkarmayı düşünüyorum duruma göre. Full olmasam bile Ege Limanı %50 yapma niyetim var uzun süre

Daha önce dile getirdim mevcut olanların değerlemesini yaptığım zaman şuan olması gereken varlık değeri 1 milyar dolardır. Olacak olanları göz önüne getirdiğim zaman 2 yıl sonrası için 2 milyar dolardır hesabım

Anlık piyasa değeri 188 milyon dolar
    2 yıl sonrası için 2 milyar dolar mümkün
    Potansiyeli dolar bazlı %1100 gibi bir rakam

Mümkün mü böyle bir şey bence mümkün. Herkes kendi kararını kendi versin.
    Bryat 2,5 yılda 30 dan 4650 ye gitti, tam 155 kat. Kim derdi, kim inanırdı ama gitti

6. Son düzenleme : MAHARAJ; 26-07-2024 saat: 23:12.

7. 19 ay sonra gelmeyecek miydi bunlar.

Şirketimizin konteyner elleçleme ve terminalcilik faaliyetlerinde, hizmet kalitemizin ve elleçleme kapasitesinin artırılmasına teminen toplam 16.300.000 Usd bedelle bir adet STS liman vinci ve üç adet RTG saha istif vinç alımı için Çinli bir firmaya sipariş verilmiştir.
    Söz konusu siparişlerimizin teslim süresi 19 ay olarak belirlenmiş olup, bu yatırımlarımız için alınan yatırım teşvik belgesi kapsamında kurumlar vergisi (%50, YKO %15), kdv ve gümrük vergisi istisnalarından faydanılacaktır.
    Kamuoyunun bilgisine sunarız.

8. Bir gidip baksın şu limana. Muhtemelen iskelelerin uzatmalarıda bitmek üzere.

Sayfa 586/905 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •