Sayfa 153/178 İlkİlk ... 53103143151152153154155163 ... SonSon
Arama sonucu : 1422 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: PENGD - Penguen Gıda

Alıntı Originally Posted by ilhan_34 Yazıyı Oku
    Sayın koray birşeyler belli olduktan sonra paytak 25 30 olur zaten

Haklısınız İlhan bey
    12 sene önce bende aynı düşüncedeydim.

Ancak kim bilebilirdi bu kadar sürede arsa bulunamayacağını !

Özelliklede son 4 senede yapılan açıklamalara güvenip her an bir şeyler olabileceğini düşünerek geçen sürede,
    döviz emlak emtia enflasyon endeks vesairenin haleti ruhiye'sini !

Umarım sizleri bekletmez

Şirketimiz Yönetim Kurulu almış olduğu karar ile "1/5000 Ölçekli Görükle Nazım İmar Planı Değişikliği Bursa Büyükşehir Meclisinin 21.02.2013 gün ve 184 sayılı kararı ile onaylanarak yürürlüğe girmiş ve Şirketimize ait arazilerimizinde bulunduğu ada her türlü ticari yapılar, konut, sağlık, eğitim, spor, sosyal ve kültürel tesisler gibi yapılaşmaları kapsayabilecek ticaret alanına çevrilmişti.

Bahse konu arazilerimizin geliştirilebilmesi için Üretim tesisimizin taşınabilmesi amacıyla her türlü çalışmalara başlanmasına ve uygun bir arsa alınması için Turhan Gençoğlu ve Orhan Gençoğlu'na yönetim kurulumuzca yetki verilmiştir."

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/312524

haftalık ve günlük son durum

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. GK toplantisina katilan arkadaslara sormak istiyorum ve sorma amacim gercekten bilgi sahibi olmak. Bastan sunu da belirteyim elimde yok

Toplantida bu tarz patronlara; yahu hic mi utanmiyorsunuz 20 yildir bir kere temettu vermediniz, bir kere bedelli yaptiniz ama sonuc itibari ile dolar bazinda, gayrimenkul bazinda, altin bazinda bu ulke insaninin yatirim gordugu her sey karsisinda buyuk bir kayip yasatmaktan hic mi utanmiyorsunuz deniliyor mu? Denildiyse cevap olmayan bu tarz sorulara nasil bir piskinlik gosteriyorlar? Pandemi yasandi bir suru goc alindi gida firmalarinin hisseleri uctu bunca beklenti ve duran varligi olan pd/dd 0,48 olan firma hala nasil degerlenmiyor dendiginde ne diyorlar? Bu firmayi yoneten ve suan karsimizda olan sizler nasil oluyorda hangi sebeplerle firmalarina sahip cikmiyor da bizden sahip cikmamizi yatirim yapmamizi bekliyorsunuz dendiginde yuzleri hic mi kizar miyor?

Toplanti sonrasi konusulanlar ne olabilir ki toplantida konusmaktan cekinmisler?

Yatirimcisina sabir dilerim.

2013 yilinin haberini gordum ust satirlarda. 11 sene gecmis hala bir aciklama yok muglaklik devam ediyor.

Iyi niyet bunun neresinde?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by President Yazıyı Oku
    Toplantida bu tarz patronlara; yahu hic mi utanmiyorsunuz 20 yildir bir kere temettu vermediniz, bir kere bedelli yaptiniz ama sonuc itibari ile dolar bazinda, gayrimenkul bazinda, altin bazinda bu ulke insaninin yatirim gordugu her sey karsisinda buyuk bir kayip yasatmaktan hic mi utanmiyorsunuz deniliyor mu? Denildiyse cevap olmayan bu tarz sorulara nasil bir piskinlik gosteriyorlar? Pandemi yasandi bir suru goc alindi gida firmalarinin hisseleri uctu bunca beklenti v
    e duran varligi olan pd/dd 0,48 olan firma hala nasil degerlenmiyor dendiginde ne diyorlar? Bu firmayi yoneten ve suan karsimizda olan sizler nasil oluyorda hangi sebeplerle firmalarina sahip cikmiyor da bizden sahip cikmamizi yatirim yapmamizi bekliyorsunuz dendiginde yuzleri hic mi kizar miyor?
    Toplantıya 2 senedir katılan ve bu sene de katılan İlhan bey gerçekten ihtiyaç duyulan sertlikte hem yazılı hem sözlü bahsedilen soruları sordu ! ağzına sağlık abimizin
    ama minareyi çalan kılıfını hazırlar.. mazaret her zaman işin içinden çıkma yöntemidir

Ağustos ayında endeksın gevşeme olasılığı mevcut..
    14no turkuaz 10.810
    (AURE 2- turkuaz 10.758)
    seviyeleri kırılırsa alttaki destekler aktif hale gelebilir.. ASELS ve PETKM biraz daha güçlü durabilir..
    haftalık barın yukarı yönlü yeşil ve leylak renkleri yakalaması 3-4 hafta sürebilir..
    9-lacivert 10.569 11 pembe 10.441 yakın takıp edilebilir
    iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6. Bakanlık: Sürekli zarar beyan eden 735 vergi mükellefi hakkında inceleme yürütülüyor

Hadi hayırlısı.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by seydamet Yazıyı Oku
    Bakanlık: Sürekli zarar beyan eden 735 vergi mükellefi hakkında inceleme yürütülüyor

Hadi hayırlısı.
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    geçen sene kar vardı 🙂

8. biri GK da biraz yüklenmiş adamın sesi kapana sıkışmış fare gibi çıkıyordu..

tam tarla şıçanları ; ky kanı emen cinsten..

serbest piyasa diyor kancık..

bu arada ben mal almadan gidemez bu tahta..

ilahi adalet diye bir şey var..

bakalım...

Sayfa 153/178 İlkİlk ... 53103143151152153154155163 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •