Sayfa 592/905 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 4,729 - 4,736 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eksi 5 den yeşil yaktı yine bizim deli oğlan maşallah
    tam deli bende geldım hayırlı olsun bıraz

2.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    tam deli bende geldım hayırlı olsun bıraz
    Hayırlı olsun mantıklı bir hareket bence. Bende cuma günü 63 kusurlardan baya ek yaptım. Geçen seneki 65.25 fiyatının altında hala. 18 ay önce sene önce 44 lerdeymiş. Bunca gelişmeye ve beklentiye rağmen anlık fiyat 64 tl. Buralar henüz ısınma turları bence

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun mantıklı bir hareket bence. Bende cuma günü 63 kusurlardan baya ek yaptım. Geçen seneki 65.25 fiyatının altında hala. 18 ay önce sene önce 44 lerdeymiş. Bunca gelişmeye ve beklentiye rağmen anlık fiyat 64 tl. Buralar henüz ısınma turları bence
    teknıkcıler 65 uzerı kopar dıyor senelerdır bu lıman yattı her sene lıman ıcın ara ara bakarım ama sankı artık fıtıl ateşlenmiş gibi bakalım hayırlı

4.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    teknıkcıler 65 uzerı kopar dıyor senelerdır bu lıman yattı her sene lıman ıcın ara ara bakarım ama sankı artık fıtıl ateşlenmiş gibi bakalım hayırlı
    Zaten 65 üstü kopacağını bildiği için üstüne attırmıyor bir türlü. Çünkü bir çok teknikçi eski zirvesini geçmesini bekliyor hisseye dalmak için. Onlara göre buralar riskli, çünkü çanağa kulp yapma riski görüyorlar. Ben ise o çanakta yenilecek çok güzel bir yemek görüyorum.

Tahtacınında işine geliyor bakın 65 geçilemiyor algısı ile buralardan mala yükleniyor
    Çoğu kişi satmış ama anladığım kadarı ile. Tahtacı başarılı yani işinde

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Gelmiş mi vinçler kekom?
    pazartesi sendromu..biraz tembellik var...birazdan arayacağım...bakalım neler diyecek ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. yiğit akü tavan tavan gidiyor sankı bu çinli muhabbetıne bizede gelirlermi dersiniz bencede bi patlama eşiğinde tutuyorlar

7. Mayısta araba almak için sattığım lotları yerine koyuyorum yavaş yavaş, istediği kadar düşürebilirler, her seviyeden elimdeki nakit el verdikçe alıyorum. Türkiyenin en büyük özel 10 limanı arasına gir, 700 dönüm arsan olsun,100 metre daha limanı uzat ve bu fiyatlarda kal 1 ay daha buralarda dolaşırsan tüm sattıklarımı yerine koyacağım
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. her önemli yatırım insanın kendi tecrübesi ve bilgisi ile alınır.

Sayfa 592/905 İlkİlk ... 92492542582590591592593594602642692 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •