Sayfa 339/981 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Biz de ahlak da var gayret de var da ne oluyor ?
    Bu sene toplam 4,2 ton erik üretebildik 10 tl ye de kilosunu satabildik.
    Tarla ile market arasında 27 km var sadece.
    Türkiye'de HAL meselesi çok derin mesele...

bu aşağıdaki kadar...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    imf dünya bankası fed

kuruluş amaçları aynıdır..

hepside abd nin büyük şirketilerine hizmet ederler..

bu büyük şirketler ülkere şube gibi girip krediye boğulur.. çıkarken hem herşeyi satın alırlar hemde halkı köle yaparlar.

tr de olduğu gibi....
    hiç o konuları açasım yok böyün

ziya akkurt var... ne zamandır yoğudu... az onu dinleyem

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    3 milyon liralık arsadan 3 bin liralık şeftali çıkmamış. şeftalinin yanında ufak tefek meyve de var. benzin parası bile çıkmamış.

onun da zamanı gelir. saygılar.
    Umarım gelir dostum.

Bu arada mesaiye başladınız mı ? Ankara'ya dönüş umarım meşakkatli olmamışdır dostum.
    Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

yok onu izlemedim pisyedili.

tavsiye istersen "sıradan melekler" diye bir film var.

tavsiye olunur.

biraz dinsel tema var ama anlatılmak istenen içeriğe odaklanırsan harika film.

keşke amy acker başrol olsaydı.. 3-5 saniye gösterdiler kadınımı ((

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu ülkede 20 milyon Kürt var...Ana dilleri kürtçe ve lehçeleri olan.Türkçe ile hiç alakası olmayan bir dil.

Bu ülkede 4 milyon ARAP vatandaşımız var.Mardin-Hatay da...

Ülkede her pozisyona gelmişler ve onlarla gerek akrabalık(kız aldık verdik) -gerekse arkadaşlık bağlarım oldu.

Bu insanlara zorla Türk dedirtmek akıl dışıdır.ALAMANYADA vatandaş olan ARAP-TÜRK-KÜRTLERE Alman demek gibi bir şeydir.
    Bunlar TÜRKİYE VATANDAŞIdırlar.

En büyük medeniyetler farklı toplumların karması ile oluşur...Kişilerin farklı kimliği ülkem için şanstır.

Türklüğü de,efendim Türklük, ırk ismi değildir ülkeyi kuran bir millettir gibi kendi pişirdiğimiz kalıba göre sokmakta yanlıştır.

Bu politikalar PKK terör örgütünün doğmasında etkili oldu.Bizler kimlikleri kabul ederek ortak geçmiş--tek bayrak-tek vatan -tek gelecek üzerine hareket etmeliyiz.

Ha benim düşünceme göre ne türk ne de kürt ne de arap kardeşimdir...Irkı ne olursa olsun tüm GERÇEK MÜSLÜMANLAR KARDEŞİMDİR.Ümmet bilincine sahip-önderi peygamber olan herkes benim kardeşimdir.

Dinim bana ırk temelini yasaklar ve tüm müslümanları kardeş ilan etmiştir.

''MÜMİNLER KARDEŞTİR'' ayeti beni bağlar..

ve bu kardeşlik her namazda dua ile teyit edilir(Rabbena duası)

Kimseden onay almam..Anayasama göre dünya görüşüm budur.

İSTANBUL veya ANKARANIN batısında çıkıp ülkeyi gezmek lazım.O zaman daha reel çözümler üretilebiliyor..

vaybe.. durum o kadar sakat tarımda demek.

çok riskli bir iş.. çok emek isteyen iş.

pazarlama konusunda sıkıntı var anlaşılan.. isteseler çözülür...şatafat içinde yaşayan yönetcilerin umrunda bile değil.

yazık gerçekten.
    Yine biz erikleri ağacında bırakmadık.O da başlıbaşına bir sorun.
    Limoncuların meyveleri ağaçta kaldı.Mryve ağaçta kalınca hastalık yapıyor(muş).
    not:benim her yazdığıma "__muş" ekleyin benimkiler hep kulakdan dolma bilgiler.Tarımdan anlamam gerçek anlamda.
    Ama sn küçükçiftçi ile oturup dertleşiyoz işde bazen.(2-3 kere görüşebildik).
    saygılar

yok onu izlemedim pisyedili.

tavsiye istersen "sıradan melekler" diye bir film var.

tavsiye olunur.

biraz dinsel tema var ama anlatılmak istenen içeriğe odaklanırsan harika film.

keşke amy acker başrol olsaydı.. 3-5 saniye gösterdiler kadınımı ((

Aksiyon,zaman geçirmelik filmleri genelde izliyorum .Du bi bakayım.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu ülkede 20 milyon Kürt var...Ana dilleri kürtçe ve lehçeleri olan.Türkçe ile hiç alakası olmayan bir dil.

Ülkede her pozisyona gelmişler ve onlarla gerek akrabalık(kız aldık verdik) -gerekse arkadaşlık bağlarım oldu.

Bu insanlara zorla Türk dedirtmek akıl dışıdır.ALAMANYADA vatandaş olan ARAP-TÜRK-KÜRTLERE Alman demek gibi bir şeydir.

Türklüğü de,efendim Türklük, ırk ismi değildir ülkeyi kuran bir millettir gibi kendi pişirdiğimiz kalıba göre sokmakta yanlıştır.

Ha benim düşünceme göre ne türk ne de kürt ne de arap kardeşimdir...Irkı ne olursa olsun tüm GERÇEK MÜSLÜMANLAR KARDEŞİMDİR.Ümmet bilincine sahip-önderi peygamber olan herkes benim kardeşimdir.

la abka her yazdığın cahil bilgisiz.. yorumlar.

senin inanç sahibi biri olduğunu bile düşünmüyorum )

yaptığın şeyin kelime anlamı ne biliyormusun...

"misyonerlik"

sen busun..

kürtlerin gerçek dini.. zerdüştlüktür.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

En büyük medeniyetler farklı toplumların karması ile oluşur...Kişilerin farklı kimliği ülkem için şanstır.

Bildiğim kadarıyla müminlik ile müslümanlık farklı şeyler. Nasıl tespit edeceksiniz Sayın ABKA? Kimlikte herkes müslüman...

Artı ben de Türk'ün Türk'ten başka dostunun olmadığını düşünüyorum. Yurdun olmazsa inancını yaşayamazsın...

eh işte eccük aksiyon var ama yaşam mücadelesine karşı..

neyse.

spoiler yapmıyah..

Sayfa 339/981 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •