Cemal abim 70-80 olacakta 2021 i baz alirsak enflasyona karsi birşeyler kazanmış olacagiz. maliyetler düşük olunca bekliyoruz ama sonucta gercekten elimizde çok birsey olmuyor. Buralardan girenlerin 1 2 yilda uzulecegini sanmiyorum. En fazla 3-5 ay daha takılırız toplama firsati olur bize. 3. Ceyrekten itibaren enflasyon muhasebesi etkileri de boyle olmayacak. Hayırlısı artik diyecek cok söz yok
 Alıntı Originally Posted by Cemal190757 Yazıyı Oku
Ahmet eylülden sonra si kış bu gedosta bir zamanlar otomobillere parça yapılacak deniyordu kapasite artirimi için makineler devasa kapalı anlarlar vesaire bunlar yazıldı çizildi.2024 yili ve sonraki 2025 yili ülkede ve dünyada olağan üstü bir durum olmazsa.bu ayıptan hiç satamadığı gedos.lar guzel yerlere gitmesi gerekmez.neyse rahmetli olursak çocuklara bir servet bırakmış oluruz.yukarida yazdiklarim şirketin faaliyet alanları ve bir baska is anlasmasi vesIre gelmezse yani keten helva diyeceğime bu gedosda diyemiyorum gedos her şeye gebe kapalı bir kutu.senin vasiyanla genel müdüre bir sitem gönderelim.
Neyse gedos bakmadığı sürece sıkıntı yok .hak ettiği yere gidecektir bir gün nokta.yatirma kaldırma tavsiyesi asla degildir ben bu gedosda kendi kararımı kendim verdim her yatırımcıya kendi kararını vererek yatirim yapmalı.nokta.yone ytd
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi