yukarda alıntıladığım 2 vergi daha çıkama muhabbeti doğruysa piyasada temkinli olun.
daha önce belirttiğim turizmden bekledikleri gelmedi 60 milyar dolar hedefle yola çıktılar.
şuanda açıklanan net bir veri yok gri durumda
yukarda alıntıladığım 2 vergi daha çıkama muhabbeti doğruysa piyasada temkinli olun.
daha önce belirttiğim turizmden bekledikleri gelmedi 60 milyar dolar hedefle yola çıktılar.
şuanda açıklanan net bir veri yok gri durumda
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Şimşek vergi alacak yer arıyor adres direk gariban çalışan yada emekli kesim
aylık reklam gelirlerinden youtuberlar her ay 3-5 milyon dolar hatta 10 milyon $ kazanç elde ediyor deniyor
Z kuşağı saçma sapan birşey ekliyor 1 milyon tıka 100k dolar 10m tıklarsa rakam 200k $ ( %20)
tahminim toplamda hepsi ayda 1-3 milyar $ kazanıyor bunlar, biri 40 milyona e ev aldım bir diğeri yat aldım diye sosyal medyaya ekleyip hava atıyor, onu izleyen sayıda 1 milyon olunca bu sefer tekrar 100k $ kazanmış oluyor, bu sefer araba alıp onu ekliyor, bu sefer Z kuşağı bunu izliyor alan alana izleyen izleyene sonsuz döngü oluşuyor
kısaca bedava peynir fare kapanında de, daya bunlara vergiyi![]()
bu ülkede insanların devleten alabildikleri tek geri dönüş emekli maaşı. o nedenle emekli maaşı vatandaş için çok önemlidir. emekli maaşları düşük devam ettikçe halkın devlete bakış açısı sıkıntılı olur. oradaki tepkiyi chp li belediyelere yansıtmaya çalışıyor ama etkisi düşük olur.
durum böyle devam ettikçe halkın itibardan tasarruf olmaz konularına öfkesi artar. rte nin de planının hızlıca ekonomiyi toparlayıp bu öfkeyi azaltacak şekilde ulufe dağıtmak olduğunu düşünüyorum ama oralardan halen uzağız.
israil konusu, sokak hayvanları konusu falan tamamen gündem değiştirmektir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Soru şu dolandırıcılıkla suçladığınız kişiye iş yerinizin anahtarını verirmisiniz.
verirseniz bir nedeni ne olabilir.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri