Sayfa 600/907 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon
Arama sonucu : 7249 madde; 4,793 - 4,800 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Anlık 128 milyon dolar piyasa değeri
    Yani 5.800 milyon tl piyasa değerinde

Hakkı ne derseniz; ikisinin yanınada birer 0 ekleyin.

2.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ölümüne sevmedik bunu kekom. Buraya kadar getirmişken tabana kadar vermezse ayıp eder bence

Bu arada 56 gap yok dedi bir teknikçi dostumuz. 58 lerde iyidir dedim bende.
    alışları koyunca korkuttun maharaj hocam adamı düşsede alsak dıye bekleyen çok çevremde bile o yuzden fazla salmaz gibi bende daha düşerse gözüm burda bu hıkayenın sonunu merak ediyorum gencer bakalım bizede para kazandırcakmı çinliler sayesinde

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu tahtacı seni dinliyor dostum...bir zahmet o kadar düşürmesin...58 lerin de aşağısını gördü...artık yeter de onlara... beklenti büyük bizi buralarda direnç ayağına süründürmeyin...bırakın 100 lere uçalım de....
    58 güzel yerler ek için. Son 1 haftadır ek alım yapıyorum buralardan da yüklendim naçizane

Olması gereken piyasa değeri belli. Beklentileri ve hikayesi belli. Korkacak bir şey yok bunda

Hatta heyecan verici büyük bir fırsat var bence

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    58 güzel yerler ek için. Son 1 haftadır ek alım yapıyorum buralardan da yüklendim naçizane

Olması gereken piyasa değeri belli. Beklentileri ve hikayesi belli. Korkacak bir şey yok bunda

egeenleri satarsam dalacağım da fırsat vermiyor namıssız!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku

senin alışlara dayanamadı hocam) artıya gececek gibi

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    egeenleri satarsam dalacağım da fırsat vermiyor namıssız!
    gel hocam gel bu hızlı hareket edıyor sonra yakalayamassın

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku

Deniz de dalga çıktı 😄

8. spek baktı sadece maharaj hocam tahtayı takeover yapacak sürüm yukarı dedı yoksa tahta elinden gidecek

Sayfa 600/907 İlkİlk ... 100500550590598599600601602610650700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •