Sayfa 601/907 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon
Arama sonucu : 7252 madde; 4,801 - 4,808 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. maharaj iyi jokeysın dostum tebrikler.... adam senin lafından dışarı çıkmıyor...şu tahtacıya söyle de artık 65,00 ı geçelim yahu..gına geldi 60 ları görmekten..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    maharaj iyi jokeysın dostum tebrikler.... adam senin lafından dışarı çıkmıyor...şu tahtacıya söyle de artık 65,00 ı geçelim yahu..gına geldi 60 ları görmekten..
    sevgılı keko 65 de mazıde kalacak talep var ilgi var bu kadar üstad burda ise korkmaya gerek yok eski netaş ruhu

3.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    senin alışlara dayanamadı hocam) artıya gececek gibi
    Bu piyasa değeriyle bunca beklentiye olacak iş değil böyle

Ege gübre dışında kaldı 2 hisse. Bana onlarıda buraya gömdürme.

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    58 güzel yerler ek için. Son 1 haftadır ek alım yapıyorum buralardan da yüklendim naçizane

Olması gereken piyasa değeri belli. Beklentileri ve hikayesi belli. Korkacak bir şey yok bunda

Hatta heyecan verici büyük bir fırsat var bence
    hayırlı uğurlu olsun dostum...gerçekten de güzel beklentiler var...hisse çok ucuz kalmış...ama ky arkadaşların çoğu %10 karı gördü mü satıyorlar..sonra da hisse bir kaç kat çıktığında sersenişte bulunuyorlar...ky karda iken pek rahat durmuyor...doğrusu biz öyle %10-20 ye tamah etseydik bu gün milyonlar kazanamazdık...sabrın sonu selamettir..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu piyasa değeriyle bunca beklentiye olacak iş değil böyle

Ege gübre dışında kaldı 2 hisse. Bana onlarıda buraya gömdürme.
    gel hocam senın alacam demen bile yetiyor speği korkutmaya kaç mılyonluk alcaksın korkutalım genceri

6. yalnız 66 kişi ile forumun en kalabalık sayfası sankı burası

7.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    yalnız 66 kişi ile forumun en kalabalık sayfası sankı burası
    tahtacıda burdamıdır ki acaba selam versek...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    tahtacıda burdamıdır ki acaba selam versek...
    zeki mürende bizi görecekmi gibi oldu gunluk bakmaya gerek yokkı düştükçe alıma devam illaki o limanı 1mılyar dolarda görecez ama bugun ama yarın

Sayfa 601/907 İlkİlk ... 101501551591599600601602603611651701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •