Sayfa 602/906 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 4,809 - 4,816 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Çok manyak bir tahtacısı var. Tam bir karın ağrısı. Günlük işlem yapanlar dikkatli olsun. Hoşuna gitmeyen miktarlarda al sata girerseniz çok ters ve acımasız hareketler yapabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    yalnız 66 kişi ile forumun en kalabalık sayfası sankı burası
    twiteer ,investing,telegram gibi mecralar çıkmadan önce 400-500 kişiler toplanabiliyordu....şimdilerde bu rakamlar rekor sayılır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
     Alıntı Originally Posted by metehan Yazıyı Oku
    tahtacıda burdamıdır ki acaba selam versek...
    aleyküm selam
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    twiteer ,investing,telegram gibi mecralar çıkmadan önce 400-500 kişiler toplanabiliyordu....şimdilerde bu rakamlar rekor sayılır...
    zaten hisse net artık yazan çizen azaldı telegram tweter daha fazla

5.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    zaten hisse net artık yazan çizen azaldı telegram tweter daha fazla
    doğrudur yalnız buraların kalitesi bambaşkadır...buraları aynı zamanda bir okul..çok şey öğreniyor insan...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    doğrudur yalnız buraların kalitesi bambaşkadır...buraları aynı zamanda bir okul..çok şey öğreniyor insan...
    2001den beri bizzat şahidim
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu ara pastadan çok şey anlaşılmıyor varsa takıp eden soylerse sevınırım gün içi alan satan zaten bellı deıl ziraat en ıyı satıcı ama alışlar dagınık genel takastada toplama pek gözükmüyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,665
     Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    bu ara pastadan çok şey anlaşılmıyor varsa takıp eden soylerse sevınırım gün içi alan satan zaten bellı deıl ziraat en ıyı satıcı ama alışlar dagınık genel takastada toplama pek gözükmüyor

Sayfa 602/906 İlkİlk ... 102502552592600601602603604612652702 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •