Sayfa 611/643 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 4,881 - 4,888 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by bravoecho Yazıyı Oku
    Cok kucuk tatli bi OBO mu yapiyo bu?
    Bence yapti bile 4S EMA50'ye inmis

Ya feyk atip dokecek
    Ya formasyonu calistirip kufrettirecek
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim...
    Agresif buyume hikayesi olan sirketin zamanlamasini yapamazsiniz; tasiyan kazanir 😎😎

2.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Hsbc nerede 6 milyar demiş sn Maharaj? Link var mıdır?
    Geçen gün yayınladı bir sürü şirket için satış, favök ve net kar tahmini yapmış, orda görmüştüm. Şimdi araki bulasın.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bilançoya kaldı şurda sadece 1 ay
    2. çeyrek yazacaktır en az 6 milyar kar

HSBC de 6 milyar demiş galiba
    Biz 1 ay önce dedik o rakamı
    SElam evet link var mı bu önemli bir haber... Ben maalesef geçen hafta hepsini sattım sonra 4'de 1 i ile tekrar aldım maliyetim 284 oldu zarardayız yani 6 milyar kar gelirse iyi olur...

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Aefes devre kesti
    Bu fedor denen adam lanetlidir gittiği yeri kurutur
    Efesciler boku yediniz
    2 ayda %35 artıdayım ben bu hissede. Seni embesil

5. Aldığıma short yap o zaman, paraya para deme. Ama kafa o kadar çalışmıyor...

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Adam borsa fonu aldım dedi. Hedefi büyütmüş yani anlayacağın eywah ki ne eywah. Komple nakite geçtim bunu duyunca.
    Enflasyona endeksli tahvil mahvil birşeyler satalım da şuna ülkece enflasyon belasından kurtulalım bence.
    Sizin işiniz gücünüz dalga, alay, küçük görme, insanlık dışı davranışlar, 15 yaşındaki çocuğun yapmayacağı şeyler, insanların kayıplarından mutlu olmak vs vs....

Adam olsanız, biraz ahlak sahibi olsanız aileden bir şeyler almış olsanız zaten adam gibi şeyler yazarsınız.

Sen kendine bak önce >> Ford için 50 dolar diye diye haykıran, parasının kalan kısmını hala yerinde sayan dolarda tutan senin gibi biri için konuşmaya değmez de...

Sen 2 ay önce de buraya gelip aynı şeyleri yazdığında benim Efes maliyetim 205 idi. Şu an efes 267... (yaptığım operasyonları da saymıyorum)
    Son düzenleme : fedoramca; 26-07-2024 saat: 15:04.

7. Bugün son anda bir atak yapıp gün yükseğinde 270 tl’de kapattık, bence gayet iyi.
    Ak yatırım 2. Çeyrek net kar beklentisi 5.4 garantinin ise 5.1 milyar tl civarında. Bu tahminlemede şirketin elde etmiş olabileceği efk dışı gelirler( faiz vs ) yok diye düşünüyorum.
    Daha iyi kar gelebilir diye düşünüyorum.

Sayfa 611/643 İlkİlk ... 111511561601609610611612613621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •