Sayfa 606/1014 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 8111 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    nasıl işimiz var hocam satsın işte ne güzel
    Satsınlarda tahta rahatlasın. Ama bunlara vicdansız kardeşler diyorlar. Vijdanları yok yani, nerden bulaşmışlar bu tahtaya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Bu ekibin 20-30 kat götürüldüğü hisselerde var ama yeterli malı alamadığı zaman tahtaları tar duman edip çıktığıda çok olmuştur

Beni çok ilgilendirmiyor, ben değere odaklanmış ve yatırım yapmış durumdayım

4. 67 den 56 ya %20 lik bir düzeltme yedi tahta. Çanağa kulp mu takacak başka bir şey mi ne takacaksa taksın bir an önce.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bu ekibin 20-30 kat götürüldüğü hisselerde var ama yeterli malı alamadığı zaman tahtaları tar duman edip çıktığıda çok olmuştur

Beni çok ilgilendirmiyor, ben değere odaklanmış ve yatırım yapmış durumdayım
    3-5 tavanda istedikleri malları toplayabilirler bence...fenerbahçeli mecnun öyle diyordu.... bak istiyorsa 65 direncinden de çok toplayabilir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    3-5 tavanda istedikleri malları toplayabilirler bence...fenerbahçeli mecnun öyle diyordu.... bak istiyorsa 65 direncinden de çok toplayabilir...
    İş ile bankof hatta ak yatırım işlemleri karşılıklı olabilir
    Bu adamlar şeytan çünkü her türlü alicengiz dönebilir bunlarda

Sıkıntı yok bu hissede ancak zaman kaybedilir bu saatten sonra
    169 milyon dolara düştü milyar dolarlık liman sonuçta

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Satsınlarda tahta rahatlasın. Ama bunlara vicdansız kardeşler diyorlar. Vijdanları yok yani, nerden bulaşmışlar bu tahtaya
    3 milyon lotu yazanda o kardeslerdi bence.. ben ilk 50 den aldigimda kagiti sata sata 38 lere kadar cektiler...sonrasi malum BYD muhabbeti

Sayfa 606/1014 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •