Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
Arama sonucu : 52 madde; 33 - 40 arası.

Konu: ASGYO - Asce Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.



  1. Uzun sayılabilecek bir aradan sonra patrondan 1,7 milyon ₺'lik minik bir alım daha gelmiş.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

  2. Yatırımcının üç kuruşuna gözünü diken patron ve aveneleri elbet hesap günü hesaba çekileceksiniz defter değeri 25 tl olan hisseyi 13 tlde gezdiyorsunuz yatırımcıyı böyle koruyorsunuz el vicdan diyorum. Attığınız kapların bile isteye kalem oyunları ile oynadığınızı biliyorum ama gel gör ülkedeki adi bir kurum olan spk sizi denetlemiyor.

  3. #35
    Patron bugün sağlam alım yapmış. Zaten başka alıcı da yok hissede. O da olmasa bugün herhalde tabana kadar verebilirlerdi. Alıcı yok satıcı iştahlı.

    M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi






  4. Patron, 01.07.2024 günü yaptığı alımlarla elindeki hisse adedini 326.413.477'ye yükseltti.

    Şirketin 03.07.2024 günü yaptığı hisse başı 0,2 ₺ temettü ödemesine göre de patronun eline 65.282.695₺ nakit geçti.

    Patron, şirketten aldığı temettüyle gelen bu nakdi, yine hisse alımında kullanır mı acaba?
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

  5. Firma olarak on numara yalniz hisse ye yansimasi sifir.

    Patronunda hisse ile ilgilendigi yok. Salmis cagira, mevla kayira.

    Eylul ayinda muhtemel faiz indirimi ile insallah kafayi kaldirir. Yoksa kulli zarar.

  6. Konukoğlu ailesinin şerefini gösteriyor hisse bana göre halka arz ediyor sanırım hisseyi 1 yıl sonra tekrardan şimdi bunlarmı hayırsever iş adamı güldürmeyin beni bu hisse kara listeme girdi 3 aydır.




  7. 29.07.2024 günü KAP'ta yayımlanan değerleme raporlarında belirtilen KDV'siz değerlere göre, eldeki gayrimenkullerin toplam değeri 16.533.582.000 ₺.

    Bunların dışında başkaca bir varlık veya borcun olmadığını varsayarsak, 659.000.000 olan sermayeye göre hisse başı defter değeri 25,08₺ oluyor.

    Üç aylık bilançoda da yaklaşık böyleydi.

    Görünen o ki 6 aylık bilanço, beklendiği gibi kötü gelecek.

    Kendi adıma kötünün fiyatlandığı bu dönemde genel olarak GYO sektörüne, özelde ise borçsuz yapısı nedeniyle ASGYO'ya orta uzun vadede yatırım yapmanın kazançlı olacağını düşünüyorum.

    Umarım yanıltmaz.

    Cümleten bol kazançlar.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

  8. Bir seneyi geçti, tabiki bu hissedede atı alan üsküdarı geçti.Gözlemlediğim 6 ay önce yatırım yapan birinin elinde zarardan başka birşey geçmedi sahibi alım yaptığını açıklıyor lakin yinede düşmeye devam ediyor bazı yatırımcı arkadaşlarla görüştüm fake alım yapıyorlar diyor gerçek alım yapsalar tahta kalkar yürür diyolar amaçları belli diyor. Neyse herkesin meşrepine göre dünya.

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •