Sayfa 608/1014 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8107 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Yeni egeen dediğimiz TCE EGE LİMAN ralliye başlamadan motoru yaktı.

20 den 20.000 ne giden egeen, geçen seneki zirvesini geçemeyen eggub

Krokodilin bir lafı var; ölme eşşeğim ölme ki bahar geldiğinde ben seni öpem.

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yeni egeen dediğimiz TCE EGE LİMAN ralliye başlamadan motoru yaktı.

20 den 20.000 ne giden egeen, geçen seneki zirvesini geçemeyen eggub

Krokodilin bir lafı var; ölme eşşeğim ölme ki bahar geldiğinde ben seni öpem.
    bırak çanağa kulpu taksınlar yahu... hisseler eninde sonunda ederine gidiyor...sıkıntı yok..yola devam...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    262 bin takipçisi olan bir yotuber dün beğendiği 5 hisseden birinci sıraya egegübreyi koymuş...

https://www.youtube.com/watch?v=bx8n8l3Ga9Q
    Oda bu sayfaları okuyor demek ki...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Oda bu sayfaları okuyor demek ki...
    sana söyleyeyim dostum..twiteer üstadlarının ağır toplarının hemen hemen hepsi de hisse netten besleniyor...çoğu bilgiler buralardan alınıyor...bu sitenin kıymetini bilmek lazım..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,404
    kredili işlemleri öpüyorlar ama egegübrede kredili işlem yok ki
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    sana söyleyeyim dostum..twiteer üstadlarının ağır toplarının hemen hemen hepsi de hisse netten besleniyor...çoğu bilgiler buralardan alınıyor...bu sitenin kıymetini bilmek lazım..
    gesanı biz 19-20 lerden alıp yorumladıktan sonra twiteer üstadları 40-50 aralığında hisseye geldiler...çoğu da 70-80 aralığında çıktılar...oysa hesan 440 ları gördü...bence twiteer üstadları egegübre 90-100 aralığına geldiğinde hisseyi keşif edecekler....

8.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bırak çanağa kulpu taksınlar yahu... hisseler eninde sonunda ederine gidiyor...sıkıntı yok..yola devam...
    Kulpa eyvallahta bu vijdansız kardeşler başka bir şey takmasın.

Sayfa 608/1014 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •