Sayfa 392/981 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 3,129 - 3,136 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bir öngörüde bulunmak gerekirse ; uzunvadede hepimiz ölmüş olacağız .
    Mikemmel ötesi bir tespit pisyedili01 abi

Uzunvadeli öngörü, borsalar doğası gereği boyuna yükseliyor oluşundan mütevellit lönk her zaman avantajlı oluyor.
    İşin sırrı bu olsa gerek
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tabi nick almak bedava

böyle bir günde bile hafif eksi. başka türlü düşünsem zaten kazanamam. nickimi kaybedebilirim, paramı asla
    audentes Fortuna iuvat

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yannız bozkurt tam dipten longladın haa...

İstersen vobu tavana kitliyim
    Hamdım Piştim Yandım

Güzel alıor namısızz ilk kez...

BofA 10 dk da 500 mlyn üzeri mal aldı, Hayvan Herif bu oluyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ORTA VADELİ öngörülerle zengin olunur...TOPUK-DİZ arası ALINIR..KULAK HİZASINDAN SATILIR..
    Ama trade ile bir halt olmaz..

2 hesabım var..birisinde 10X kontrat poz. alır ve beklerim...ORTA VADELİDİR...Vioba göre 4-6 hafta demektir..

ama 2. hesapta trade vardır..burada x kontrat ile kıymalı pide parasına oynanır..defalarca döndüğüm olur..AMAÇ: PASLANMAMAKTIR.

trade pozisyonları takip etmek zordur..içinde geyik vardır....100 kaplan veya kağıttan kaplan olayı..

ama orta vadeli yön düşüncem kolay kolay değişmez/değişmemelidir de...benim için asıl yatırımdır.

VİOB oyanamayana felsefe anlatıyorum...

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    aklı olan borsaya girer mi biz yandık hadi de su an çevrem de borsacı kalmadı kalanlar da batan geminin malını kurtarma cabasında .. mevduat cazipken altın cazipken para girisi vs asla olmaz siz burda hala top çevirmece kim n kazandı son 7 ayda ? hikayeeee
    Borsadan çıkmasam bizim Toyota Şahin'e dönerdi. %50 faizle hangi şirket para kazanır ayakta kalır çok zor bu.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mikemmel ötesi bir tespit pisyedili01 abi

Uzunvadeli öngörü, borsalar doğası gereği boyuna yükseliyor oluşundan mütevellit lönk her zaman avantajlı oluyor.
    İşin sırrı bu olsa gerek
    İşin sırrını ben bilemem.Ama sen öyle diyorsan bir bildiğin vardır .Endekis uzmanı sizlersiniz ben anlamam.

Ben açıkcası ıngıdı zıngıdı kağıtlardayım.Daha doğrusu bi dene hariç xu30 da hissem yok.O yüzden sohbet edeceğim birşey de yok haliyle.Neşeli sohbet olursa işde katılıyorum bende .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 392/981 İlkİlk ... 292342382390391392393394402442492892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •