Sayfa 305/343 İlkİlk ... 205255295303304305306307315 ... SonSon
Arama sonucu : 2741 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    geçen 3 cü çeyreğe göre satışlar düşük idi tadilatta olan fırın başladı vs vs benim tek kriterim hasılat foton kardeş beklenti alayım esen kal
    geçen yıl ilk çeyrek satışlar yüksekti , yaklaşık 1,6 milyar ancak ürünlerin maliyeti neredeyse 2 kat fazla idi, bu yıl ilk çeyrekte satışlar biraz düşük geldi 1,3 milyar ancak maliyetler de bayağı aşşağda idi buda faaliyet karını artırmıştı...
    geçenn yıl 2. çeyrekte ise 1,8 milyar satışa karşın maliyet artışı sabit kalmıştı ve 350 milyon kar yazmıştı.
    anlamı ilk çeyrek kadar bir rakama tekabul ediyor... net kar (170 mil) idi. diğer faaliyet giderleri çok yüksekti ve net kar rakamı törpülenmişti.
    bu yıl 2. çeyrek diğer faaliyet gelir ve giderleri dengelenirse iyi bilanço bekleriz yoksa biraz düşük gelebilir. bekleyip görelim.

2. Tam trend desteğindeyiz (470), bir önceki trend desteğine geldiğinde (420) bilanço açıklanmıştı ve 553'e kadar çıkmıştı.

F/K 4.22
    PD/DD 1.33
    Fiyat : 470

Bugün de oldukça alım yaptım, düşük sermaye yüksek karlılık devam ettiği sürece satmak yok.

patron burada 1 milyon 100 bin lot geri alım yaptı geçen haftaya kadar 60 bin lot gözüküyordu kap haberi göndermeden 1 milyon mal aldılar gözden kaçtı

Alıntı Originally Posted by MFRESTURE Yazıyı Oku
    patron burada 1 milyon 100 bin lot geri alım yaptı geçen haftaya kadar 60 bin lot gözüküyordu kap haberi göndermeden 1 milyon mal aldılar gözden kaçtı
    marmara capıtalın malları patrona geçti

5.  Alıntı Originally Posted by MFRESTURE Yazıyı Oku
    marmara capıtalın malları patrona geçti
    Hocam biraz daha detaylı yazabilir misiniz, bu bomba haber.

6. Marmara capitalde 1 milyon lot takaslarda bu zamana kadar hic gormedim

7. Marmara capital haydar tahtayı iyi yapar takibi zordur bir çok hesaplardan işlem yapar yanıltabilir bahsi geçen malı fonlara dağıtmış olabilir araştırayım inanılmaz zeki vede kurnazdır esen kalın

Alıntı Originally Posted by mfresture Yazıyı Oku
    sşirketi aradım şehven yazılmış doğrusu 60 bin miş

Sayfa 305/343 İlkİlk ... 205255295303304305306307315 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •