Sayfa 59/112 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon
Arama sonucu : 892 madde; 465 - 472 arası.

Konu: TAVHL - Tav Hava Limanları

Tavşan mı geçiyorsun! tombul kuş zaten önde nasıl tombul kuş yetişsin denilebilir. İşte üylee benimki biraz fantezi olur mu olur.. 😊 ytd

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Evren hc selamlar yıllar su gibi akıp geçti değil mi?
    He valla ya
    Hem de nasıl....
    Ve aleykümselam

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

3.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Evren hc selamlar yıllar su gibi akıp geçti değil mi?
    Bi ara battım, malum, batınca bıraktım komple,ekran dahi açmadım baya bir süre... tekrar geldiğimde ralli çoktan başlamıştı, açığa satış kalmış vs vs vs, millet borsadan milyoner olmuş.. Batmasaymisiz, ooooooo
    Paraya para demeyecekmisiz
    yani güzel günleri kaçırdık göz göre göre... Nasip diyelim...

Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

Evren Hc hatırlıyorum yaşadıklarını. 3 sene oldu mu? 20 li fiyatlarda mı neydi. Biraz sakinleştirmeye çalışıyordum kendimi örnek göstererek, çok yıprattı beni de o süreçlerde! sonra birden kayboldun, gidiş o gidiş. Hayırlısı artık tabi ama kumar oynama bence!
    Saygılar benden sana..
    ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Evren Hc hatırlıyorum yaşadıklarını. 3 sene oldu mu? 20 li fiyatlarda mı neydi. Biraz sakinleştirmeye çalışıyordum kendimi örnek göstererek, çok yıprattı beni de o süreçlerde! sonra birden kayboldun, gidiş o gidiş. Hayırlısı artık tabi ama kumar oynama bence!
    Saygılar benden sana..
    ytd
    İşte Batınca bıraktım, kayboldum, kedimizi işe güce verdik, para biriktirmece vs, nakit candır, gerisi heyecandır Modu [emoji28]
    Nakit biraz artınca, durtmeye başladı.... Geldik geri ince ince [emoji28][emoji28][emoji28]

6. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Antalya Havalimanı'nı bir günde 203 bin 304 dış hat yolcusu, 19 bin 913 iç hat yolcusu olmak üzere toplam 223 bin 217 yolcunun kullandığını açıkladı.

Uraloğlu yazılı açıklamasında, sürekli artan yolcu sayısına dikkati çekti. Antalya Havalimanı'nın 3 Ağustos'ta yeni bir rekora imza attığı bilgisini verdi.

Uraloğlu, dış hatlarda 1087, iç hatlarda 130 olmak üzere, toplam 1217 uçak trafiği gerçekleştiğini ifade ederek, "Bir günde havalimanımızı 203 bin 304 dış hat yolcusu, 19 bin 913 iç hat yolcusu olmak üzere toplam 223 bin 217 yolcu kullandı. Böylece Antalya Havalimanı hem uçak trafiğinde hem de yolcu sayısında tüm zamanların rekorunu kırdı" değerlendirmesinde bulundu.

7. Bu yolcu trafiği ile üçüncü çeyrekte 300 'ü geçmesi lazım artık.

8. Grafik çalıştı valla bu sefer [emoji28] özlemişim tekniğin çalıştığıni görmeyi
    Geri dönüş zamanım geldi demektir [emoji28]

Sayfa 59/112 İlkİlk ... 949575859606169109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •