Bugün yatırım finansmandan 3970 ortalamayla 414 bin lot mal aldım ama bank off bastıkça bastı. önemli değil. sonuçta 2 gün önce 41.22 ortalamayla sattıklarımı geri aldım.teşekkürler bank off sayende portföyümü 15.200 lot arttırdım.
Bugün yatırım finansmandan 3970 ortalamayla 414 bin lot mal aldım ama bank off bastıkça bastı. önemli değil. sonuçta 2 gün önce 41.22 ortalamayla sattıklarımı geri aldım.teşekkürler bank off sayende portföyümü 15.200 lot arttırdım.
bu yazımdan tipimle alakalı yorum yapmanı anlamış değilim. ben ne yaptığımı yazdım bunun tiple miple ne alakası var. ama belli ki sende ruhsal bir sıkıntı var. ben psikoloğum ve 32 yıllık tecrübem bana bunu söyletti.bence sen önce psikoloğa git. o da seni eminim psikyatr doktoruna havale edecektir. bulgular o yönde çünkü. kısacası senin işin zor beaaa.Allah yardımcın olsun vallahi zor durum.
Arkadaş tip derken yatırım karakterini kastetmis bence. Son derecede hakli gibi.
Yukarıdaki 2 zıt mesaj herseyi anlatıyor. Bunun benzeri bir sürü yazınız var burada. Hem kimse sizin neyi kaçtan alip kaçtan sattiginizla ilgilenmiyor burada. Neden sürekli bunu payalasiyorsunuz ki.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
400.000x40=16.000.000 iyi para, sallamiyorsan tabi. Ama büyük ihtimal salliyorsun.
Yer İmleri