Sayfa 251/305 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301 ... SonSon
Arama sonucu : 2433 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1. Bugün yatırım finansmandan 3970 ortalamayla 414 bin lot mal aldım ama bank off bastıkça bastı. önemli değil. sonuçta 2 gün önce 41.22 ortalamayla sattıklarımı geri aldım.teşekkürler bank off sayende portföyümü 15.200 lot arttırdım.

2.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    Bugün yatırım finansmandan 3970 ortalamayla 414 bin lot mal aldım ama bank off bastıkça bastı. önemli değil. sonuçta 2 gün önce 41.22 ortalamayla sattıklarımı geri aldım.teşekkürler bank off sayende portföyümü 15.200 lot arttırdım.
    sen çok değişik bir tipsin hacı.

3.  Alıntı Originally Posted by sneak sneaker Yazıyı Oku
    sen çok değişik bir tipsin hacı.
    bu yazımdan tipimle alakalı yorum yapmanı anlamış değilim. ben ne yaptığımı yazdım bunun tiple miple ne alakası var. ama belli ki sende ruhsal bir sıkıntı var. ben psikoloğum ve 32 yıllık tecrübem bana bunu söyletti.bence sen önce psikoloğa git. o da seni eminim psikyatr doktoruna havale edecektir. bulgular o yönde çünkü. kısacası senin işin zor beaaa.Allah yardımcın olsun vallahi zor durum.

4.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    bu yazımdan tipimle alakalı yorum yapmanı anlamış değilim. ben ne yaptığımı yazdım bunun tiple miple ne alakası var. ama belli ki sende ruhsal bir sıkıntı var. ben psikoloğum ve 32 yıllık tecrübem bana bunu söyletti.bence sen önce psikoloğa git. o da seni eminim psikyatr doktoruna havale edecektir. bulgular o yönde çünkü. kısacası senin işin zor beaaa.Allah yardımcın olsun vallahi zor durum.
    sen niye böylesin ?

5.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    merak etme 41 olduğu gün tahtadaki satış kısmında en çok ben olacağım.bundan emin olabilirsin. bidaha da asla almam biline.gül gibi göltaş var akçansa var.varoğlu var. fk sı 5 olan göltaş dururken başı gö.ü oynayan bu Allahın belasıyla asla daha işim olmaz
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    Arkadaş tip derken yatırım karakterini kastetmis bence. Son derecede hakli gibi.

Yukarıdaki 2 zıt mesaj herseyi anlatıyor. Bunun benzeri bir sürü yazınız var burada. Hem kimse sizin neyi kaçtan alip kaçtan sattiginizla ilgilenmiyor burada. Neden sürekli bunu payalasiyorsunuz ki.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. 400.000x40=16.000.000 iyi para, sallamiyorsan tabi. Ama büyük ihtimal salliyorsun.

7.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    Ben de avukatım daha kapsamlı ve teknik konuları içeren dilekçe ekinde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu arada altın madeni ile alakalı arama ruhsatının haberi her an düşebilir.(rüyamda gördüm ve rüyalarım hep çıkar) üretim de 4 nisanda başlıyor.malınıza sahip çıkın arkadaşlar. Yabancıların her seçim öncesi borsamızda oynadıkları oyun sahnelenmektedir. Zaten düşük olan fiyatlar daha da baskılanarak seçim sonrasında 3-4 katına çıkarılıp satma oyunlarıdır bu yaşananlar. biz bu abidik kubidik oyunları çok gördük. benim bu hissede beklentim en az 30 tl dir.
    Odaş forumunda avukatsın, ardyz forumunda psikolog.
    Sen başkalarına psikolog, psikaytr tavsiye etmeyi bırak. Git önce kendini tedavi ettir.

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Arkadaş tip derken yatırım karakterini kastetmis bence. Son derecede hakli gibi.

Yukarıdaki 2 zıt mesaj herseyi anlatıyor. Bunun benzeri bir sürü yazınız var burada. Hem kimse sizin neyi kaçtan alip kaçtan sattiginizla ilgilenmiyor burada. Neden sürekli bunu payalasiyorsunuz ki.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ben 41 olsun gene en çok satan ben olacağım merak etme. senin gibi hisseyi alıp üzerine yatmıyorum. her ay en az 5 defa alıp satıyorum. ortalama en az 1 liradan ayda 5 lira kazanıyorum. sen ne kazanıyorsun peki.kocaman bir hiç.2 ileri 3 geri...

Sayfa 251/305 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •