11 TL ye düşmüş
Gudiwan vardı asla düşmez diye milleti gazliyordu
11 TL ye düşmüş
Gudiwan vardı asla düşmez diye milleti gazliyordu
http://share.matriksdata.com/shareMa...08051313581752
Cetvelle cizmisler sanki dususu...
20 aydir kesintisiz duruyor..
Su tabloya bakan adam dususun sonunu gormeden, yani en az 3 tane yesil aylik bar arka arkaya gormeden USD grafikte, sadece
uzaktan bakar, varsa kabak cekirdegini citleyerek...
Kabak cekirdeginde bol magnesium varmis ve prostata da iyi geliyormus.
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
11-12 arasında yataya bağlıyormuş görünümü çizerken 13'ün üzerine manasız bir hareket yaptı ve tekrar 11 küsürlere geldi. Tarih tekerrürden ibarettir diyerek 13 hareketinin de öncekilere benzer tuzaklardan biri olduğunu düşünürsek ve tuzaklar sonrası oluşan fiyat hareketlerine bakarsak hissenin çok yüksek risk içeren bir yerde bulunduğunu söyleyebiliriz. 13 hareketi tuzaksa fiyatın gidebileceği yere kimse kestiremez. Bütün majör ortalamaların altında ve berbat bir görünümü var zaten.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
Yer İmleri