Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 106/740 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 5917 madde; 841 - 848 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Borç artmış ciro düşmüş dövizin sabit kalması şirket aleyhine insanlar bilanço yorumluyor. el-cevap. Battı bitticiler bi s. gidin. Ne kadar seviyesiz bir yer olmaya başladı bu forum artık ya. Her gün al al al al kredili al gömül düştükçe al mı yazsın insanlar bunu mu istiyorsunuz. Battı bitti iflas etti kepenk kapadı mı diyor insanlar ? Yazılanlardan bunu mu anlıyorsunuz ?
    10 milyar zarar gelse idi harika bilanço buradan almayan aptal dır falan mı yazsın insanlar bunu mu istiyorsunuz? Her gün hisse yi mi övelim.

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ali beyi tanırım, takip ederim.... portföyünün büyük kısmı frotoda.... Öyle dediğine bakmayın..biraz tedbirli konuşur.. ....Şahsen ben 7 hissedeyim... Ama en güvendiğim kağıt froto... Burda bazı zir zop dengesiz adamlar hariç, genelde froto alan yatırımcıdır.... Yani dudu gib itecrübeli abilerimize kulak verin.. Başkalarının ne dediğini önemsemeyin.. Özellikle psikolojik sorunları olanları bloklayın gitsin derim..
    düne kadar satış adetleri çakılacak derken o tutmadı şimdi karlılık demeye başladı , döviz kurunun bu seviyesinde bunlar normal sizin de belirttiğiniz gibi ... hatta bu kura rağmen bence iyi bile sayılabilir ...

3. Burada olumsuz yazanlar; biz sizin gibi akıllı davranıp tepelerden satamadık, öngörülerde bulunamadık, satmış olduğunuz hisse ile ilgili burada ikide bir gelip olumsuz yazıp çiziyorsunuz, bizleri mi çok düşünüyorsunuz, yoksa sattığınız için vicdanınızı mı daha ziyade rahatlatmak istiyorsunuz? Peki napalım şimdi satıp köyümüze mi dönelim

4. Ford a hic birsey olmaz panik yapmayın
    Sektör sıkıntılı sektörden öte bist gebermiş durumda derisini yüzüyor bademler hisselerin
    Tün hisseler aynı hemen hemen
    Sektör olumsuz diyenler haklı çıktı
    Peki ya hergun ihya edecek diye mal mal yazan tasaksporlar

5. Burada dün akşam ilk kez yazdım, bu da muhtemelen son olacak, çok gergin bir başlık gördüm, insanlar hem para hem de zaman kaybedince sinirleniyor tabii bir de bunu tetikleyici yazılar olunca dozu artıyor.

Maalesef kavga ve aşağılamadan beslenen bir topluma dönüştürüldük bu birilerinin çok işine geldi hala da aynı oyunu oynuyorlar.

Ancak kendi adıma şunu gördüm ne zaman sinirlensem yanliş karar alıp extra para kaybediyorum bu nedenle pek çok yere bakmayıp daha az yazmaya çalışıyorum.

Bu şirketi kendi gördüğüm ve güvendiğim insanlardan anladığım kadarıyla bizim piyasamıza göre şeffaf ve iyi yönetıilir buldum.

Kimseye akıl falan vermek için yazmadım herkese bol kazanç ve sağlık dilerim.

6. Ali Desidero olayı çözmüş. Felaket tellallarına laf yetiştirenin felaket tellalı kadar aklı yoktur.

Huzur engel tuşunda.

7. Vadeliler de önemli sıkıntı yok
    Bakalim bankofEnsarin aciga satislari ne olacak önemli olan o

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,625
    1000 liraının altına düşer mi derken 876 ı olduk ya mainaki iyice azıttı bu borsa
    "Hayatın inişlerini istemiyorum, çıkışlarına değmez."
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 106/740 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •