Sayfa 620/982 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon
Arama sonucu : 7851 madde; 4,953 - 4,960 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. yapılabilirse ?? temeli çok iyi hisselerde teknik takılmak (tekniğinizin çok iyi olması lazım ) düzeltme dönemlerinde satıp ,tepki dönemlerinde hisseyi almak yatırımcıya çok fayda sağlar...ama aldığınız hissenin temeli iyi değilse veya çok iyi hissedesiniz ama tekniğiniz iyi değilse o vakit de teknik size faydadan çok zarar verir....çok kötü hissede aha tekniğe göre uygun yer dediğinizde o kötü hisse kucağınızda büyük zararlar ile kalabilir..veya çok iyi hissede çok az kar ederek hisseyi elinizden kaçırabilirsiniz...

ha çok iyi hissede ben doğru trade yaparak lotlarımı artırırabiliyorum ve maximum fayda sağlayabiliyorum diyorsanız ben sizi alkışlarım ve size yolunuza bu şekilde devam edin derim...

ama bu yetenekte değilseniz bence hiç kıpraşmadan hissenizde sabırla bekleyin....ben geçmişte teknik analiz ile bir arpa boyu yol gidememiş biri olarak teknik analiz ile hareket etmeme kararı aldım...dediğim gibi teknik ile başarı sağlayabilenleri ben tebrik ediyorum...ama şahsen bana uymaz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. uyumsuzlukların olduğu tarihlere bakalım öyle konuşalım o zaman bu asya piyasasının düşüşü resesyon haberleri yoktu görmek zor değil bence

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Sonuca göre teknik yorum yapmak kolay maç bittikten sonraki yorumlar gibi.
    Olağan dışı borsa hareketi olmuş vede kağıt 48 civarı gelmiş.
    O günkü olay olmasa dünya borsalari çökmese o fiyata gelirmiydi.
    Teknik bakıp temele hiç bakmiyanlara bende gülüp geçiyorum.
    Herkesin tarzı kendine olup sagliklar

3. ege gubrede ki hikaye daha degişik şuan bence...istemeden önüne talih kuşları konuyor gibi bişey...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. Öbür liman Tlman tavana yakın, bizimki nazlanmaya devam ediyor, somut gelişmelere ihtiyaç duyuyor sanırım. İki seferdir 65'lerden döndü üçüncüde denerse kırıp geçmesi lazım artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Öbür liman Tlman tavana yakın, bizimki nazlanmaya devam ediyor, somut gelişmelere ihtiyaç duyuyor sanırım. İki seferdir 65'lerden döndü üçüncüde denerse kırıp geçmesi lazım artık.
    Normalde tersi olması lazımken ilginç..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Normalde tersi olması lazımken ilginç..
    Aynen, mal, mülk, beklenti burada, çelişkilerle dolu bir derya borsamız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. sayın maharaj felan sessız bu ara sankı yazdıgımı yazdım izlemedeyim der gibi

8. maharj usta nerelere gitti şu chery de çagırsa fabrika kurmaya manisaya ....

Sayfa 620/982 İlkİlk ... 120520570610618619620621622630670720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •