Deli danaya bağladı yine 3 gündür. Cherye Samsun dan ziyade Manisa hatta Aliağa çok daha uygun olacaktır. Samsun işi hiç aklıma yatmıyor. En çokta Aliağa yatıyor aklıma
Son dönemde pek çok yeni yatırım hayata geçti. Bunlar dışında yurt dışından yoğun talep alıyoruz. Yatırımcı başımızın tacı. Özellikle Çinli yatırımcılar sık sık kapımızı çalıyorlar. Genelde 300-400 dönümlük yerler istiyorlar.
https://www.ekonomim.com/sehirler/yu...-haberi-757495
bugun de hisse dellendi gene...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
67 den de 48,86 ya kadar düşerek çanağa kulpu taktı..ardından da düzeltmesini bitirerek tekrardan sert bir şekilde tepkisini verdi...eğer 67 zirvemizi geçebilirsek ?? (ki beklentim o yönde ) çanak katlamasına giderek (67-48,86 =18,14 +67 =85 tl )85 civarlarına gitmeli...ama bence asıl ana hedef 100 psikolojik direnç seviyesi olacaktır....hayırlısı ile önce şu 65-67 dirençlerini geçelim....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bizim tahtacı galiba tekniği çok seviyor...her şeyi teknik kılıfına uydurmak istiyor...bakalım daha neler göreceğiz ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
beni gram teknikten anlamayıp şöyle böyle olacak kişilerle karıştırma boş dolu kimseyi bilemezsin sosyal mecrada ha cok istersen al sat işlemleri mi özeline atayım ben realist'im tekniğe uyarım inat etmem ben satınca alım fırsatı vermeden giderse de arkasına bile bakmam üzülmem çizgimi bozmamak için
hissenin son tekniğini de yorumlayayım ; haftalık hacimler süper 49 dan öyle bir endekste döndü hisse ok ile işaretleediğim yer direnç 66 lar orayı geçerse macd'de ki uyumsuzluğu yukarı kırar ve çanak-kulp hedefine doğru gider yorumum böyledir gerisini piyasa belirler
Yer İmleri