Sayfa 539/981 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,305 - 4,312 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    Denge piyasasında biz hortlaklar yer altından çıkıp ky nin kanını yerde bırakmamak üzere palanın tokatlarına karşı savunmaya geçeriz,

aynen her yöne salvolar yapınca aracı kuruma iyi bir komisyon ödüyorum.....çok zoruma gidiyor....ama yapacak bir şey yok......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2. Uzun zamandır böyle dayak yememiştim. Sinirimden ağlayacaktım bu yaşta. Yıllardır ettiğimi düşündüğüm karları bir kaç seansta vermek çok zoruma gitti. Sonra oynayacak başka yerim mi var deyip boynumu büküp devam ediyorum

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vala üstad pala beni pztezi en büyük boy yetişkin içerikli oyuncakla zopaladı ..

bu yaşta gücüme gitti

hala kıpraşamıyom..

Sıradan bir insan

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    kaynak youtube ise,

tıklatma maksatlı yalan haberler var,..gerek rusya konusunda, gerek se mesela şimdilerde İranı da çok kullanırlar,...

az önce savaş map inden bakktım, öyle bir durum rastlamadım,...

şu şekil olsa mesela ''ele geçirdi'' ibaresi yerine, dron saldırısı yapıldı veya füze saldırısı yada hava taarruzu hani belki, inanadırıcı olur,...

Tokatlı bırak Russia nın dediği olsun,...bu çok daha bizim işimize gelen,...hatta Odessa Ukrania ya kapanırsa çok daha iyi olur,...
    bu haber bloomberg kaynaklı....bence bir gözünüz o tarafta olsun......altın ve gümüş ons kafayı kaldırdı......en tehlikeli ay Ağustos ayı......

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vala üstad pala beni pztezi en büyük boy yetişkin içerikli oyuncakla zopaladı ..

bu yaşta gücüme gitti

hala kıpraşamıyom..

Eskiden ıslak odun şemsiye filan vardı
    Artık farklı materyaller kullanıyor herif demekki
    Tevekkeli Reiz çelik donu çıkarmıyor

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Uzun zamandır böyle dayak yememiştim. Sinirimden ağlayacaktım bu yaşta. Yıllardır ettiğimi düşündüğüm karları bir kaç seansta vermek çok zoruma gitti. Sonra oynayacak başka yerim mi var deyip boynumu büküp devam ediyorum
    hisselerde isen paranın büyük bölümünü fonlara ayırabiliirsin.

geçen ayki getirilere baktım az bir zararda olanlarda var ama yinede kar etmeyi başaran çok fon var. endeks düzeltme yapmış olmasına rağmen.

endekste hazır düzeltme yapmışken giriş için fırsat olabilir.

ben kaybettiğim paraya hiç üzülmem sende üzülme... stres hatayı daha çok arttırır.

umarım en kısa sürede kara geçersin.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bu haber bloomberg kaynaklı....bence bir gözünüz o tarafta olsun......altın ve gümüş ons kafayı kaldırdı......en tehlikeli ay Ağustos ayı......
    link at bakayım şuna bir şimdi aramayım bloombergte,...en son Ukrania ölüp ölüp diriliyordu, bu Orta Doğu nedeniyle bir süredir ilglenmedim, senden sonra War Map e baktım orada da öyle bir durum yok,...sıradan gelişmler vardı,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Eskiden ıslak odun şemsiye filan vardı
    Artık farklı materyaller kullanıyor herif demekki
    Tevekkeli Reiz çelik donu çıkarmıyor
    sorma çeşit çeşit fantazilerle dövüyor artık

gahaha

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    link at bakayım şuna bir şimdi aramayım bloombergte,...en son Ukrania ölüp ölüp diriliyordu, bu Orta Doğu nedeniyle bir süredir ilglenmedim, senden sonra War Map e baktım orada da öyle bir durum yok,...sıradan gelişmler vardı,..
    bahsettiğim tv deki spikerden dinledim.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 539/981 İlkİlk ... 39439489529537538539540541549589639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •