ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
pazartesi tayip erdoğanın BYD yetkilileri ile yapacağı imza töreni egegübreyi heyecanlandıracaktır...duymayan yatırımcılar da duymaya başlayacak...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Çinliler kapı kapı dolaşarak 300-400 dönümlük yerler arıyormuş Aliağa da. 700 dönüm denize sıfır yeri olan ve harika bir konumda limana sahip olan eggub kapısı hiç mi gelmiyor akıllarına
Yada o kapı çoktan çalındı mı!? Bu delice hareketler ve baskıyla hisse toplamalar vesaire neyin sancıları yakında öğreniriz
Evet ben de sizin gibi düşünerek aldım. Bilanço geçmişi gösterir, ben geleceği ve müthiş hikayesi için aldım.
Çinliler Ege ve Akdeniz'de bir çok liman satin aldılar. Bizim liman ise hem Çinlilerin üretim yerine çok yakın ve su derinliği, kapasitesi, hinterlandı mükemmel.
Çinliler bizim limanı gezip, bol bol soru sormuşlar saatlerce. Gecen bir arkadaş yazmıştı burada. Çinliler limanları çok sever, bizim liman için satınalma görüşmesi yapsalar ve kap haberi atsa hisse 670 TL ye yol alır. (En az 2 milyar dolardan)
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
Yer İmleri