Sayfa 628/908 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 7257 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bu yetmez üstüne daha masaj falan isterim demesin...

Masaj sonu happy ending olacak gibi.

2.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bilançodan haber verin
    Şahsen ben bilanço için degil şuan beklentiler için aldım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bilançodan haber verin
    enflasyon muhasebesinden dolayı bu yıl ilk çeyrekte kötü bir bilanço yolladı..bundan sonraki çeyreklerde olumlu bilançolar göndermesi lazım...ama bilançolar geçmiş ve bu güne ait verilerdir...piyasalar ise geleceği satın almak ister....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. pazartesi tayip erdoğanın BYD yetkilileri ile yapacağı imza töreni egegübreyi heyecanlandıracaktır...duymayan yatırımcılar da duymaya başlayacak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Deli danaya bağladı yine 3 gündür. Cherye Samsun dan ziyade Manisa hatta Aliağa çok daha uygun olacaktır. Samsun işi hiç aklıma yatmıyor. En çokta Aliağa yatıyor aklıma

Son dönemde pek çok yeni yatırım hayata geçti. Bunlar dışında yurt dışından yoğun talep alıyoruz. Yatırımcı başımızın tacı. Özellikle Çinli yatırımcılar sık sık kapımızı çalıyorlar. Genelde 300-400 dönümlük yerler istiyorlar.

https://www.ekonomim.com/sehirler/yu...-haberi-757495
    Çinliler kapı kapı dolaşarak 300-400 dönümlük yerler arıyormuş Aliağa da. 700 dönüm denize sıfır yeri olan ve harika bir konumda limana sahip olan eggub kapısı hiç mi gelmiyor akıllarına

Yada o kapı çoktan çalındı mı!? Bu delice hareketler ve baskıyla hisse toplamalar vesaire neyin sancıları yakında öğreniriz

6. Dibini yuvarlayarak 40 almıştım.

65-67 yi hacimli geçersek 90-100 e kapak atarız.

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    doğrudur dostum...inan teknikten o kadar uzaklaşmışım ki artık bazı basit şeyleri bile unutmuşum...yalnız en dip 37 görüldüğü için 65-37 =28 +65 =93 tl çanak katlama hedefi çıkıyor...bence bu rakamı 100 psikolojik seviyesine yuvarlayalım gitsin... hissenin hareketleri sert...çünkü dalga boyları çok yüksek...bunun nedeni de düşük halka açıklık buna karşılık büyük beklentilerdir....beklentileri ile ilgili somut gelişmeler olduğunda dalga boylarının daha da büyümesini ve zaman zaman açılışta tavan yapabilecek günlerin gelmesini bekliyorum...yeter ki somut gelişmeler olsun...
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

7.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    Dibini yuvarlayarak 40 almıştım.

65-67 yi hacimli geçersek 90-100 e kapak atarız.
    aynı fikirdeyim dostum...bakalım nasipte neler olacak ??

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Şahsen ben bilanço için degil şuan beklentiler için aldım...
    Evet ben de sizin gibi düşünerek aldım. Bilanço geçmişi gösterir, ben geleceği ve müthiş hikayesi için aldım.

Çinliler Ege ve Akdeniz'de bir çok liman satin aldılar. Bizim liman ise hem Çinlilerin üretim yerine çok yakın ve su derinliği, kapasitesi, hinterlandı mükemmel.

Çinliler bizim limanı gezip, bol bol soru sormuşlar saatlerce. Gecen bir arkadaş yazmıştı burada. Çinliler limanları çok sever, bizim liman için satınalma görüşmesi yapsalar ve kap haberi atsa hisse 670 TL ye yol alır. (En az 2 milyar dolardan)
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 628/908 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •