Sayfa 815/831 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 6,513 - 6,520 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Yazmak hasıl oldu.eski gözağrımla tekrar bi araya geldim,tek kelimeyle müthiş! İşlerim hafiflesin uzun uzun aktarımda bulunacağım. Sodacı Osman nezdinde tüm kardeşlerime selamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by indigenos Yazıyı Oku
    Yazmak hasıl oldu.eski gözağrımla tekrar bi araya geldim,tek kelimeyle müthiş! İşlerim hafiflesin uzun uzun aktarımda bulunacağım. Sodacı Osman nezdinde tüm kardeşlerime selamlar.
    Aleykum Selam abicim de eski rumuz neydi çıkaramadım seni? Koç'un 3ü 1arada şirketlerinden Ttrak ve Toaso nalları dikti, bakalım Froto ne yapacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    https://x.com/senolbabuscu/status/18...-CTDUfS5g&s=19

Millet ajj ajjj hemserim, icra kapisina dayanmis siz traktor alsin dersiniz.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    Aleykum Selam abicim de eski rumuz neydi çıkaramadım seni? Koç'un 3ü 1arada şirketlerinden Ttrak ve Toaso nalları dikti, bakalım Froto ne yapacak.
    Eskiden rumuz kullanmaksızın Trakyacam topiğine uğrardım, Siz de şişe ile birleşmeden önce Soda'da epey matrak şeyler yazardınız.Fiktif iltifata gerçekten ihtiyacı olmayan,mizah anlayışı çok çok güçlü, gerçek bir entelelektüel olararak ilgi ile izlerdim sizi.Tek taraflı tanışlığımız ordan gelmekte.Bu arada küçük bir not olarak aktarmak isterim ki,TTRAK ile Froto ve Toaso bambaşka dinamiklerle hareket eden şirketlerdir.

5. ne dersiniz alınır mı buradan genşler ?

yatırım tavsiyesi değildir.

6. O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

7.  Alıntı Originally Posted by erdi Yazıyı Oku
    200 günlüğün de altına geldi. Alım için güzel noktalarda. Buradan daha fazla aşağı salmasını beklemiyorum. Türkiye'de iş kolu olarak neredeyse tekel konumda olan bir şirket eğer BYD traktör de üretmezse burada
    Böyle yazdığımdan beri düşmeye devam ediyor. Böylelikle 1 yıllık getirisi sıfırlandı. Arada verdiği temettü hariç. Satış adetleri düşmeye devam ediyor, reel sektör bozuk ama yine de fazla düştüğünü düşünüyorum. Nakiti olan için güzel fırsatlar.

8. Temmuz ayında geçen seneye göre %20 düşüş var satış adetlerinde.
    Sanırım piyasa resesyon vs sıkılaşma önümüzdeki ayları görmek istiyor. Satış adetleri ağustos ayını merak ediyorum nasıl geçecek acaba..

Sayfa 815/831 İlkİlk ... 315715765805813814815816817825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •