Sayfa 586/981 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop LVIII

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş 30'uncu ayına girdi. Savaşın seyri süreç içerisinde sürekli farklı bir hal aldı. Ukrayna'nın Rus mevzilerini aşmakta güçlük çektiği bir dönemde strateji değiştirerek Rusya'ya taaruza geçmesi Rusları adeta şaşkına çevirdi. Rusya'nın Kursk bölgesinde 6 gündür süren çatışmalardan görüntüler gelmeye devam ediyor. Son olarak Ukraynalıların Rus askerlerini esir aldığı görüntüler dünya kamuoyuna bomba gibi düştü. Rusya lideri Putin'den sert yanıt geldi.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Tüm dünya bir yandan Orta Doğu'daki katliam ve artan gerilim, diğer yandan da Ukrayna-Rusya arasındaki savaşı konuşurken Akdeniz'den gelen haber bir anda dikkatleri oraya çevirdi. İngiliz Kraliyet Donanması'na bağlı amfibi hücum gemilerinin Güney Kıbrıs açıklarına yanaştığı ve İngiltere'ye ait egemen üs olan Akrotiri'de 1000'den fazla komandonun hazır bekletildiği ileri sürüldü.

3.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Geçen bizim çalışanlardan birini aramışlar profil resminde Bereket tanrısı varmış
    İyi onlar aramamış o daha tehlikeli
    Desene ucuz yırtmışız, bizim çelik don silahla neyim delinmez, delse delse bereket tanrısının şeyisi deler
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Evet ama yanlış diyordunuz
    Ben dışarıdan okuyordum
    Bu topicte bademler borsayı tutuyor yazılıyordu
    Bak 100 günü aşkındır 2 milyar satan kurum geldi ve endeksi eksiye geçirdi
    Nasıl bitmiyor bu mal aylardır satıyor
    Kimse sormuyor
    Ki bu kurum bist yükselirken de hep aciga satiyor hisse bazlı cokertiyordu
    Şimdi komple daldı 3 ayi askindir görülmemiş
    Virmanlayip milletin malini satıyor
    Ne zaman uyanacak bakalım turk insani
    isim babası benim badem sporun senin öbür köydeki kuzu iyi bilir ogunleri.
    sistem kendini geliştiriyor senin virman dediklerin hacim için yapılıyor ama karşılığı var iş yatırım garanti ha şimşekten sonra londra üzerinden hsbc belli tahtalarda trade ediyor.Buda badem spor şimşek spor , aracı kurumlardan tut belli paraları yöneten herkes sistemi biliyor vıcente ama kimse tezgahın bozulmasını istemiyor dip tepe yakalayanlar bu sistem içinde güzel paralar kazanıyor.
    kimse uyanmıyor yazmışın uyanan kimi kime şikayet edecek görmüş olduğun virmanı sana anlatırken bir dünya hikaye yazarlar haksız çıkarsın buyur şikayet et ne çıkacak birşey olmaz ne zaman iktidar değişimi olur borsa araştırılır o zaman bol bol dosya görürsün
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Desene ucuz yırtmışız, bizim çelik don silahla neyim delinmez, delse delse bereket tanrısının şeyisi deler
    Valla palayi kızdırma tünel açar senin donda çabuk özür dile paladan

6. Profil resmini bereket tanrısı yabsak sıkıntı olur mu Ayasofya abi
    Pala baktıkça korksun benden
    Hamdım Piştim Yandım

Aç tavuk kendini arpa ambarında sanır .!!!!

Gaz-A gelme.!!!!

Ayı piyasası adamı çarpar.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. bosporus geldi.

lonk.

Sayfa 586/981 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •