Bozkurt dayuuu akşam beni uyardın teşekkürler...mükemmel ötesi daytradeci olarak güzel hareketlerle .....adamın paracıklarını aldım....ama çok sert hareketler oluyor....kolay deil.....
Bozkurt dayuuu akşam beni uyardın teşekkürler...mükemmel ötesi daytradeci olarak güzel hareketlerle .....adamın paracıklarını aldım....ama çok sert hareketler oluyor....kolay deil.....
A. Ahmet Özdemir
@aahmtt19
İranlı vatandaşlar, geciken "intikam"a tepki göstermeye başladı:
-"Ya intikamını al ya da sabahtan akşama kadar hiçbir şey söyleme seyirciyi bu kadar basit sanma."
-"Toplumda beklenti yaratmanın, sert cezalar ve kana susamışlığın vurgulanmasının, yetkililerin maksimalist açıklamalarının sebebi nedir? Sert intikam, sert ceza, sert ceza vb. anahtar kelimeler giderek anlamını ve ağırlığını yitiriyor olacak"
Başka bir İranlı ise "İsrail çıkmaza girerse iki nükleer füze fırlatacak, kimse ona bir şey söylemeyecek, cezalandırılmayacak, arkasında dünya güçleri var." Yazdı.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
İran, İsrail'e mesaj gönderdi: Misillemeden tek şartla vazgeçeriz
İsrail ve Hamas arasında yapılması beklenen görüşmeden ateşkes anlaşması çıkması halinde İran, İsrail'e yönelik misilleme yapmaktan vazgeçebileceği sinyalini verdi.
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
çoban köyün koyunlarını otlatırmış. Gene bir gün köyün koyunlarını otlatırken başlamış kavalını çalmaya. çalmış, çalmış sonra canı sıkılmış kaval çalmaktan. Oturmuş düşünmüş ne yapsam diye. Birden aklına bir fikir gelmiş başlamış bağırmaya "Köylüler yetişin kurt var!" diye. Köylüler hemen tüfeklerini kapıp sürünün olduğu yere gelmişler. Bir bakmışlar çoban kahkahalarla gülüyor. Demişler "Hani kurt nerede?" çobanda gülerek cevap vermiş: "Kurt falan yok ben sizi kandırdım" demiş. Köylüler homurdana homurdana geri dönmüşler. Aradan zaman geçmiş gene bütün ahaliyi kurt var diye ayaklandırmış. Ahali bir bakmış gene ortalıkta kurt falan yok. çoban bunu bir kaç kez daha yapıp ahaliyi silahlarıyla sürünün yanına koşturmuş. Ahali her geldiğinde gülüp eğlenmiş.
Bizim yalancı çoban bir gün sürüyü otlatırken gerçekten kurt gelmiş. Başlamış bağırmaya "Kurt var, yetişin!" diye; ama köylü bu sefer hiç önemsememiş "Gene yalan atıyordur" diyerek hiç yerlerinden kıpırdamamış. Bu arada sürüye gelen kurt bütün koyunları yemiş.
Yalan söylemeyi alışkanlık haline getiren kişinin inandırıcılığını yitirmesi ve doğruyu söylese bile itibar görmemesi...
dönen bu![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
TCMB sterilizasyon için Takasbank para piyasasında işlem yapıyor
Merkez Bankası, likidite fazlalığının sterilize edilmesi için Takasbank Para Piyasası’nda işlem yapmaya başlıyor.
İsrail alıcağını aldı gazzenin içinden geçti toprağını genişletti çoğu çocuk kadın katletmiş şimdi yaptığını ateşkes vs ile meşru hale sokup soğuması peşinde.Gazzeye şuanda liman yapıyorlar tam karşısında 500 milyar dolarlık doğal gaz var.ABD ne kazandı silah tüccarlarının isteğine yerine getirdi bol bol silah satışı dün daha 22 milyar dolarlık silah onayı geldi.Biz iç siyasette ey israil diye kullandık , dedikleri doğru ise ticarette yara aldık ,İranda aynı bizim gibi iç siyasette kullandı sonuç olarak bu götlere kimsenin birşey yapamayacağı zaten belliydi , Irak,suriye,libya,mısır buralarda bu filmi gördük kaybeden biz olduk yer altı zenginliklerini alıp giden silah tüccarları oldu.Herkes kendisine verilen rolü oynuyor film gibi düşünün iyi adamlar , kötü adamlar ve filmde ölecekler.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri