Sayfa 675/981 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Viop LVIII

1. 4 5 yıl önce 25 30 bine sıfır arabalar 1.5 milyon oldu
    Ne kazandık borsadan koca bir 0

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    4 5 yıl önce 25 30 bine sıfır arabalar 1.5 milyon oldu
    Ne kazandık borsadan koca bir 0
    "Inside Trading" yapanlar dışında herkeş babayı aldı.
    Bütün ülkede... Onların da kim olduğu malûm.

3. Bistte reel Bi bok kazanç olmadığı gibi bir de
    Tayyibin ekibi dadandı buraya
    Bofa denen kurum üzerinden hergun hisselerinizi kendine virmanlayip hunharca aciga basiyor

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Herkes iyi kötü karda kağıt uzerinde totalde ama reele vurduğun zaman hissede bekleyenler bence bu son düşüşte 4 yılın kazançlarını sildiler.
    Yani burası övulecek bir borsa değil
    Geçen de örnek verdim
    Thy 270 ağustos 2023 geçen hafta 268 gördü sanırım
    4 yıl önce uçak biletleri 100 tl flndi
    Ben sizin hissede yaptıklarınızı 4 yildir vob da yaptım bu bile tatmin etmiyor beni
    Neden
    4 yıl önce bir yazlık 1 milyon degildi şimdi 20 30 50 60 milyon
    Kazandım mi hayır
    Zararda miyim evet
    Gerçek bu
    Kandırmayın kendinizi
    Akp oldukça bistten Bi cacık olmaz
    dolar bazlı hesaplayınca toplamda %150 civarı gözüküyor. bu işler çok göreceli.

ankara susuzda 5 para etmez tarlayı alıp imara verdim site yaptılar dolar bazlı %500 kazandım diyene de helal olsun gardaş derim geçerim

pfizer önerisi için teşekkür ederim. artık orda da sağlık fonlarına bakacağız
    audentes Fortuna iuvat

şimdi dayu size ülkemizde uygulanan ve bilinç altına gizlice yerleştirilen yandaş kanalların özelikle uyguladığı gündüz programlarından bahsedeyim çünkü önemli. konu.

beni bilen bilir atayizim dinle işim olmaz. istersen şeytana tap allah kabul etsin.

Türk milletini eğitim ve bazı tv programlarında uzunca süredir tehlikeli bulduğum bir konu

gündüz programlarında müge anlı gibi bazı programlarda ensest ilişkiler resmen konu ediliyor. bu programlar reyting rekorları kırıyor hatta tv değil youtube da bile izlenme rekorları kırıyor.

youtube özelikle başlıklar çok sakıncalı dileyen bakabilir. yok üvey oğlumdan hamile kaldım.. yok dna da gelinin çocuğu dedesi çıktı yok amcasından hamile kaldı gibi gibi gibi.

sokak roportajlarında sistemi eleştireni hapse attıran rütük. bu gibi pogramlara neden ve ne için izin vermektedir ?

6. Guerra nickli arkadaşı gördüm
    Diğer köydeki ayni kisi mi
    Beni tanır
    Ne zamandan beri diyordum bunu hatırlar
    Bofa = akp
    Tek yaptigi biriken yatırımcı sayısı biriken hisse stoklarını tirtiklamak
    Nasıl ki emekliyi memuru çalışanı tirtikliyorlar aynısı borsada oluyor

7. İmam osurmuş, cemaat sıçmış, avluyu bok götürüyor. Hal böyleyken şadırvanda sular niye az akıyor demek abesle iştigal olur. Bu ülkenin borsası hep böyleydi. Şimdi daha kontrollü düdüklüyorlar tek fark bu. Bunu anladığımda borsaya başlayalı 10 yıl olmuştu. O zamandan beri de düzenli olarak borsadan gayrimenkule para kaçırırım. Dünyanın ekseni kaymadıkça bu bist yıllarca böyle devam eder.

8.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    İmam osurmuş, cemaat sıçmış, avluyu bok götürüyor. Hal böyleyken şadırvanda sular niye az akıyor demek abesle iştigal olur. Bu ülkenin borsası hep böyleydi. Şimdi daha kontrollü düdüklüyorlar tek fark bu. Bunu anladığımda borsaya başlayalı 10 yıl olmuştu. O zamandan beri de düzenli olarak borsadan gayrimenkule para kaçırırım. Dünyanın ekseni kaymadıkça bu bist yıllarca böyle devam eder.
    Aciga satışın yasak olduğu borsada aciga satıyor
    Sadece kendi satıyor
    Aciga satışı herkese açsalar bu kagitlar böyle tepeden %40 50 dusmez
    Sadece kendileri yiyor
    Endeks 1 kagitlar 4 düşüyor
    Tek sebebi bu
    Aciga satışın herkese açılmama sebebi de bu
    3 yaşındaki bir çocuğa bunu 1 hafta izletin çocuk anlar insanların hala idrak edememesi korkunç

Sayfa 675/981 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •