Son düzenleme : pisyedili01; 15-08-2024 saat: 00:20.
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
İki sene önce reisi cumhur baktı biraz köpek ısırdı haberleri olunca çıktı ve beyaz turkler ne derse desin bu işi sonlandiracağiz dedi...[emoji16][emoji16][emoji16] Tutmadı millet te iplemedi ne beyaz Türk u falan.. nadasa birakildi. sonra iki sene sonra birden ekşi sözlük trolleri ardı ardına köpekler ölsün diye girdiler yapmaya başladılar. Tabii ki milletin fakirliği, göçmen, seçim hezimeti falan konusulmasin, şu bu konusu açılmasın diye... Ama akşamları dogalgaza zam, asgari ucretliye nah falan birşeyler oluyordu. Tekrar reisi cumhur briyantinli muhalefet lideri ile beraber sazı aldı itlerin peşine düştü. Lakin her zamanki gibi ben yapmadım miki yaptı şeklinde belediyelere yıktı problemi.. aslında problem de diyemeyeceğim çünkü aynı göçmenler gibi veri yok.. herkes kafadan rakam sallıyor. 10/20/3/4 bilinmiyor... Kısırlaştırma, itlaf, uyutma veya kaç senede biter gibi yine analiz yok... Demem o ki bu iktidar , muhalefet ve sacmasapan halkımızla geyik yapar dururuz arkadan hep bize geçirirler..
Yalnız bu olay gösterdi ki bizim milletin içinde hatırı sayılır oranda piskopat varmış. Köpeklerin kafasını kesen, eziyet eden canlı canlı toprağa gömen ya da Çin devletine kuzu ile takas yapmayı düşünen.. tabii ki de kedilerde Manisa örneği gibi yavaştan radara girdi. Bize hapishaneler lazım böyle bir kitle için yoksa işimiz zor.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye de talep enflasyonu olduğunu kesinlikle inanmıyorum
Türkiye de maliyet üretim enflasyonu çok yüksek
Sen devlet olarak bir dünya vergi çıkart
Sen devlet olarak bir dünya zam yap
Sonrada yok stokcular yok şöyle yok böyle el salla olacak iş değil ….
Vergi mükellefinden çok memur varmış ülkede
Yüzde 50 faizle , bir dünya vergi ile nasıl ticaret yapsın millet oda ayrı mesele
siyonistler hortumu bağlamış üstad.
önceden dolara yuroya senede bir bakardık.
şimdi saniye başı emcüklüyorlar paralarımızı..
sayaca bağlamışlar.. saat gibi tıkır tıkır işliyor.
inşalallaaaah maşallaahah barekallaahh..
millet lgbt konuşadursun falan
pis7li sayesinde filmide bulduk.. ben gider.
![]()
Depreme kadar bizde kedi köpek yokdu.
Şu an 4 köpeğimiz ve 1 kedimiz oldu.(sayılır)
(3 köpek yemek yemeye geliyor ama sürekli kapıda durmuyor.)
Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.
Yer İmleri