Originally Posted by
Dudu
Iste bu benim hesap.
Altindan zengin olani ben daha goremedim, calmadi ise tabii
Goldman Sachs arac basi net kar 1800 evro olur demisti.
Hadi 1500 evro olsun.
2026-2030 arasi her yil 1.5 milyar evrodan 7.5 milyar evro cepte mi ne?

2000 eur da olbilir 1800 eurda 1476 da 983 te :D gönül ister ki 5000 eur olsun ben son gerçekleşen 1476 yı düz aldım 1400 olarak bazda dudu bizdeki Upuzun vadeciler 3 hafta :D kıpkısa vadeciler 3 saat 2026-2030 ??? :D upUZUN VADESİ 3 HAFTA OLANLAR İÇİN BU NASIL VADE? haha :D
koyay kardeş 6 eur 151 hbk oh ye harika undebah :D ama piyasa neden kötü senaryo 2,5 eur u fiyatlıyor şu an anlamaya çalışıyorum ya çok iyi gelecek sene sonu diye döküyorlar ya da harbiden 2,5 eur beklentisi var başka olasılık düşünen yazsın beyin fırtınası yapıyoıruz şurda :D birde zaten gelmeyen YABANCI AZALTIYOR gibi AĞIRLIĞINI...
valla gramıda es geçmemek gerek al at uzun vade hiç emek sarf etmeden veriiymiş yok kaç araç sattı piaysa neiyi fiyatlşıyor kafayı meşgul etmeden ciddi bir geri dönüşü var hisse toplar gibi toplayacan onu da uğraşamam diyenelr için gayet doyurucu getirileri var portföylerde belli bir oranda bulundurmak her zman iyidir bence
Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri