Sayfa 703/981 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Etiketler farklı olsada benzer projeksyon Alper ..ben şahsen bullishim orta uzun vadede ... Sidabumi eskilerden hatırlıyorum forumdan .. 2024-2025 global tsunami .. crash .. collapse vs. gibi çok kötü bekleyenlerde var .. bakalım kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2. ibrahim Haskoloğlu
    @haskologlu
    ·
    12d
    ��#SONDAKİKA | Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'na girdi.

Tüm milletvekilleri ayakta alkışladı.

apka nerde geçen bu konu burada konuşulurken abbasa israil ajanı vs birşey söylemişti neden ayakta alkışlıyorlar .
    bugunlerde herşey komediye döndü
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Elçiye zeval olmaz reisim hünkârım. Ben senin iyiliğini düşünüyorum ama gara oğlanlar sana fena kinli. Gazan mübarek olsun reisim hünkârım
    Söyle onlara, çok kızgınlarsa totolarına buz koysunlar
    Hamdım Piştim Yandım

4. Mazot bitti heralde Bozkurt abi

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Mazot bitti heralde Bozkurt abi
    Dax yüzde 1bucuk fışkırttırınca bizimkide utanma belasına aldı tidebringer abi
    Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Endekis lönk devam ediyorum
    Hamdım Piştim Yandım

6. Endeksin 3 hafta sert satışı sonrası ortalamaları toparlamak için yatay bandda takıldığımızı düşünüyorum.

Bu gelecek haftaya da sarkabilir...

Sonra tekrar kaldığı yerden satmaya devam eder diye düşünüyorum...
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

Spotu son 15 dk da alanlar, BofA piyasayı gene ipten aldı şimdilik! 15 dk da 500 mlyn alış yaptı!

8. yukarda ucacak kacacak bir yer olmadıgı gibi aşağısının cooook derin oldugu görünüyor benim penceremden..

Dolar bazlı %30-40 ucuzlayan kagıtlar olmasına ragmen asıl satışın başlamadıgını düşünüyorum..
    yorumlarım al, tut, yat, sat ve en önemlisi yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen kendi görüşlerimden ibarettir.

Sayfa 703/981 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •