Sayfa 641/905 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
    Burda o kadar btcım guzellemesı yaptım bedelıszı de verdı altına sıctı. Vallahı değişik bir piyasadaayız ilğinç şeyler oluyor
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Burda o kadar btcım guzellemesı yaptım bedelıszı de verdı altına sıctı. Vallahı değişik bir piyasadaayız ilğinç şeyler oluyor
    ters zamana denk geldi sevgili sasa500,egeene gelseydi o sermaye rakamı neler olurdu neler!Rakam derken 5.580.000 den bahsediyorum yüzde 3000den değil!
    bir de bfren 2.500den artırdı sermayi o hızlı idi!Batıçim 180.000.000 deyince millet sermaye çok gibi algıladı!Sermaye düşüklere gelmeli
    https://www.ekonomim.com/kose-yazisi...9p3we287619566

Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Ayfongarahisar
    Gönderi
    2,180
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    ters zamana denk geldi sevgili sasa500,egeene gelseydi o sermaye rakamı neler olurdu neler!Rakam derken 5.580.000 den bahsediyorum yüzde 3000den değil!
    Diğer bedelsizlerde hareket beklerdim özellıkle sığ olanlardan ama demekkı eskısı gıbı degıl pıyasa artık adel burce sımdı batıcım acıklamalarıyla gıtmedıyse bedelsızler artık umudu kesmek gerekır dıye dusunuyorum.
    Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğimdir...
    Namık Kemal

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Diğer bedelsizlerde hareket beklerdim özellıkle sığ olanlardan ama demekkı eskısı gıbı degıl pıyasa artık adel burce sımdı batıcım acıklamalarıyla gıtmedıyse bedelsızler artık umudu kesmek gerekır dıye dusunuyorum.
    durum bu sevgili sasa500
    -Oğlum ne oldu?
    -Baba bir hırsız tuttum.
    -Tut kolundan getir.
    -Gelmiyor.
    -Bırak gitsin.
    -Gitmiyor.
    -Sen gel oğlum.
    -Gelemiyorum.
    -Niye gelemiyorsun?
    -Ben onu bırakıyorum o beni bırakmıyor. )
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Btcim piyasa değeri şuan düşmüş haliyle 34,5 milyar TL

Eggub piyasa değeri 5,6 milyar TL
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654

7. 604 : Bakan Uraloğlu: Limanlarda ocak-temmuz döneminde 313 milyon 269 bin 412 ton yük elleçlendi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının ilk 7 ayında limanlarda
    elleçlenen yük miktarının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 2,7 artarak
    313 milyon 269 bin 412 ton, elleçlenen konteyner miktarının ise bir önceki yılın aynı
    dönemine göre yüzde 9,5 artarak 7 milyon 881 bin 828 TEU'ya ulaştığını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından
    hazırlanan 2024 yılı Ocak-Temmuz dönemi denizcilik istatistiklerine ilişkin
    açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Türkiye'nin dünyanın önde gelen denizci
    ülkelerinden biri olduğunun altını çizerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın
    önderliğinde Türkiye'yi önemli bir liman merkezi haline getirdiklerini söyledi.
    Uraloğlu, "Ülkemizin deniz ticaretinden daha fazla pay alması için çalışmalarımızı
    hız kesmeden sürdürüyoruz." dedi.

"Temmuz'da Limanlarda Elleçlenen Yük Miktarı 44 Milyon 85 Bin 87 Ton"
    Deniz ticaret hacmini artırmanın ülke ekonomisi ve istihdamında çok önemli bir görev
    gördüğünü, Bakanlık olarak denizlerden sağlanan imkanların artırılması, kaynakların
    ekonomiye kazandırılması için gerekli atılımların ve yatırımların yapıldığını
    kaydeden Bakan Uraloğlu, "Bu yılın temmuz ayında limanlarımızda elleçlenen
    yük miktarı 44 milyon 85 bin 87 ton olarak gerçekleşti. 2024 yılı Ocak-Temmuz
    döneminde limanlarımızda elleçlenen yük miktarı ise toplam 313 milyon 269 bin
    412 tona ulaştı. Temmuz ayında limanlarımızdan yurt dışı limanlarına giden yük
    miktarı bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 15 artışla 11 milyon 892 bin
    9 ton olarak gerçekleşti. Yurt dışı limanlarından limanlarımıza gelen yük miktarı
    ise bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9,1 azalarak 20 milyon 311 bin 874
    ton olarak gerçekleşti. Temmuz ayında yurt dışı yük taşımaları bir önceki yılın
    aynı ayına göre yüzde 1,5 azalarak 32 milyon 203 bin 883 ton olarak gerçekleşti."
    diye konuştu.

"En Fazla Yük Elleçlemesi 7 Milyon 67 bin 900 Ton Yük İle Aliağa'da Gerçekleşti"
    Temmuz ayında bölge liman başkanlıkları bazında ise en fazla yük elleçlemesinin
    7 milyon 67 bin 900 ton yük ile Aliağa Bölge Liman Başkanlığı idari sınırlarında
    faaliyet gösteren liman tesislerinde gerçekleştiğini kaydeden Bakan Uraloğlu,
    "Aliağa Bölge Liman Başkanlığını 6 milyon 888 bin 671 ton ile Kocaeli Bölge Liman
    Başkanlığı ve 5 milyon 577 bin 204 ile İskenderun Bölge Liman Başkanlığı takip
    etti" ifadelerini kullandı. Uraloğlu, temmuz ayında limanlarda deniz yoluyla
    yapılan transit yük taşımalarının 6 milyon 460 bin 580 ton, kabotajda taşınan
    yük miktarının ise 5 milyon 420 bin 624 ton olarak gerçekleştiğini ifade etti.

"En Fazla Taşınan Yük Artışı Demir Cevheri ve Konsantreleri"
    Uraloğlu, temmuz ayında taşınan yük cinsleri bazında bir önceki aya göre en fazla
    artış gösteren yük cinsinin demir cevheri ve konsantreleri elleçlemesi olduğunu
    kaydederek, limanlardan 1 milyon 465 bin 465 ton demir cevheri ve konsantreleri
    yük elleçlemesi gerçekleştirildiğini belirtti. Bunu hurda demir ile alüminyum
    cevheri ve konsantreleri yüklerinin izlediğini anlatan Uraloğlu, "Temmuz ayında
    portland çimento 762 bin 325 ton ile limanlarımızdan yurt dışına gitmek üzere
    gemilerle en fazla taşınan yük cinsi oldu. Söz konusu yük cinsini rulo sac ve
    feldispat yük cinsleri takip etti. Ham petrol yük cinsi, yurt dışından limanlarımıza
    gelen gemilerde en fazla taşınan yükler arasında ilk sırada yer aldı. Bunu
    sırasıyla, briketlenmemiş taşkömürü ve hurda demir yük cinsleri takip etti."
    bilgisini paylaştı.

"En Fazla Yük Taşıması İtalya'ya Yapıldı"
    Bakan Uraloğlu, temmuz ayında limanlarımızdan deniz yolu ile yurt dışına gitmek
    üzere yapılan yüklemelerde en fazla yük taşıması İtalya'ya yapılan taşımalarda
    gerçekleştirildiğini, bunu İspanya ve ABD'ye yapılan taşımaların takip ettiğini
    kaydetti. Deniz yolu ile limanlarımıza gelen en fazla yükün Rusya'dan yapılan
    taşımalar olduğunu belirten Uraloğlu, şu değerlendirmede bulundu:

"Temmuz ayında limanlarımızda elleçlenen 32 milyon 203 bin 883 ton yurt dışı yükün
    yüzde 8'i Türk bayraklı gemilerle taşındı. Temmuz ayında Türk bayraklı gemilerle
    taşınan yurt dışı yük miktarı 2 milyon 578 bin 844 ton ile bir önceki yılın
    aynı ayına göre yüzde 0,3 azaldı. Yabancı bayraklı gemiler ile taşınan yurt dışı
    yük miktarı ise 29 milyon 625 bin 39 ton ile bir önceki yılın aynı ayına göre
    yüzde 1,6 azaldı."

Uraloğlu, temmuz ayında limanlarda elleçlenen konteyner miktarının ise geçen yılın
    aynı ayına göre yüzde 0,2 azalarak 1 milyon 100 bin 338 TEU'ya ulaştığına işaret
    ederek, Ocak- Temmuz döneminde limanlardan elleçlenen konteyner miktarının
    da geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 artışla 7 milyon 881 bin 828 TEU'ya
    çıktığını ifade etti.

dün roza üzerinde kalan bar bu gün bunu beceremedi..

ancak halen ana taşıyıcı yeşil ve beyaz birlikte hareket ediyorlar.. an itibari ile 58.80 üzerinde daha rahat nefes alabilir.. günlükler oldukça güzel ancak haftalıklar için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil.. günlük ve haftalık daha uyumlu bir hale geldiğinde daha keyifli yükselişler izlenebilir..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 641/905 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •