Sayfa 758/981 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    insanoğlunun başına ne geliyorsa hurafe ve asıl kavramsal olarak "varsayım"dan gelmiş. gelmeyede devam ediyor..

geçmişte bilimin b si yokken .. engelli doğumlarda çocuk belli yaşa gelince içine kötü ruh , şeytan bilmem ne kaçmış diyip diri diri gömmüşler taşlamışlar.. sonra daha ileriki zamanlarda sivri kayalar ile kafatasına delikler açılmış . kötü ruh çıkabilsin diye .

insanlar bazı inançların içine doğuyor.. doğduğun yeri seçme imkanında yok . artık şansına

hal böyle olunca miras olarak aktarılan din ,kültür vb direk içine doğduğun zaman haliyle sorgulamıyorsun normal olağan şekili ile kabulleniyorsun. ve en büyük sorun kavramları anlayamamak.

tanrıdan bahsederken bile bunun bir "varsayım" olduğunu düşünmüyorsun bile.

beynimizin tam olarak nasıl çalıştığını en azından temel düzeyde artık biliyoruz. ileri düzeyde ise hala üzerinde çalışıyor. ancak mantık nasıl kurulur sağlıklı olarak bunlar tee fi tarihinde bile tartışılmış hem bilim hemde felsefe anlamda.

o nedenlede her devirde yeni inançlar ve tanrılar edinmişiz.

bir önceki din diğerinin hatalarından ötürü artık benimsenmemiş. yada daha da ılımlaşmış.

dinler bile evrimleşmiş bence.

kötü ruhların yerini şeytan almış. firavunun yerini iblisler almış vs vs..tarihten bu yana.

halbuki birçok varsayımdan kurtulmak mümkün.

buradan çağrı yapıyom.. söz uçar yazı kalır

tüm dinlerin tüm kötü ruhları.. cinleri .. iblisleri.. şeytanları... lanetleri.. büyüleri..firavunları... zebanileri..

gelin banada musallat olun. benide çarpın..

bekliyom..

amen

Herkese iyi günler.

Sn EMLAK ,1899 un 5 bölümünü izledim.
    Gerildim.
    white rabbit şarkısı diziye uymuş.(ne varsa eskilerde var)
    Sürükleyici güzel bir dizi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. Turhan Bozkurt
    @TurhanBozkurTV
    ·
    1 sa
    ���� Japonya Başbakanı Fumio Kishida yüksek enflasyon yüzünden istifa etti.

�� Japonya’da yıllık enflasyon %2,80.

Şintoizm ve Budizm inanışları ama AHLAK lı olmak daha önemli.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Herkese iyi günler.

Sn EMLAK ,1899 un 5 bölümünü izledim.
    Gerildim.
    white rabbit şarkısı diziye uymuş.(ne varsa eskilerde var)
    Sürükleyici güzel bir dizi.
    White Rabbit (Full Epic Trailer Version) | The Matrix Resurrections Official Trailer Song Music

https://www.youtube.com/watch?v=uetE5C2Tmfg

matriks ile ünlendi bu şarkı

büyüleyici evet.

beğendiğine sevindim.

5. İstanbul depremi kaç saniye sürecek?
    Yukarıda saydıklarımdan ilk deprem 20 ila 35 saniye arasında olacaktır. İkinci depremin de 30 saniye ile 40 saniye arasında olmasını bekliyorum. İstanbul'da bu zaman kadar yıkıcı 16 deprem oldu. Hiçbiri 1 tane ile kalmadı. Yani bir deprem olduğu zaman 3-4 deprem daha oluyor. Sarsıntılar 2-3 yıl daha sürüyor. Depremlerin bir yasası vardır. Bir kere olmuşsa geçmişte, gelecekte de aynı şekilde davranacaktır. Son yıkıcı 16 depremi izlediğimde hepsinde aynı davranışı görüyorum. İstanbul ve Tekirdağ, Kocaeli, Yalova, Bursa-Mudanya, Çanakkale- Lâpseki, Tekirdağ-Şarköy sarsılacaktır 2-3 yıl daha. Deprem oldu bitti diye bir şey söz konusu değil.

Ahmet Ercanın bugun söyledikleri böyle bir afet daha olursa ülke için çok zor olur zaten şuanda insanlar zor durumda ekonominin durumu herkes yaşıyarak görüyor.
    FORMASYON AVCISI 53

6. ..........
    FORMASYON AVCISI 53

marmaris bitti.. izmir yanıyor şimdide.

sözde tek bir bina dikilmeyecekti marmarise.

heryer otele döndü

SOKAK ROPÖRTAJLARI İKTİDARI NEDEN BU KADAR RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI?

https://www.youtube.com/watch?v=ylJo6ZP1auA

Sayfa 758/981 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •