Sayfa 759/981 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Turhan Bozkurt
    @TurhanBozkurTV
    ·
    1 sa
    ���� Japonya Başbakanı Fumio Kishida yüksek enflasyon yüzünden istifa etti.

�� Japonya’da yıllık enflasyon %2,80.

Şintoizm ve Budizm inanışları ama AHLAK lı olmak daha önemli.
    La jaiki nin başına akullı bi adam getirseydi enflasyonu yarı yarıya düşük gösterip yerinide koruyabilşrdi.
    bir halt olacağı yok.

nevşin mengü cidden siyaset denen tiyatroyu çok güzel anlatıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Af8MT5n67h8

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    yine yanlış anlamışın apka nın adaya veda edip etmediği belli değil kuralllar değişmediyse 10-15 sene önce öyleydi ufak cezalar verilirdi.2 gün huzur bozmaya devam edersen haftalık verilmeye başlar 10 gün üzeri çıkmaya başlarsan uzun cezalar ve adaya veda başlardı.Apka geçen tuzlukçu tokatçının ortalığı karıştırmasıyla burada çıkan ağız dalaşından 10 gün yedi olay nerden çıktı tuzlukçu tokatlı bir arkadaşa özelden ağır küfür etmiş emlak da tehdit edip yiğenlerini göndermiş , yanlış hatırlamıyorsam küfürlü asap da yazmış öyle birşeyler yazıldı burada o olaylar burada muhataplar tarafından konuşulurken apka zıpladı o ara cezayı yedi 10 günlük.
    yani köpek olayında ne oldu bilmiyorum ama onu uyardım arka sayfada 10 günlük cezadan yeni çıktın dikkat et diye dinlemedi şimdi bozkurt özelden ailene küfür edilmesi hoş birşey mi veya seni birisinin tehdit etmesi bunu vıop ta kazandığını fakirlere veriyorum diyen lavuk yapmış.Şimdi yönetim burada ne yapsın adam olmazsa oda yakında adaya veda eder .
    Olay bu adaya veda edip etmediği belli değil herkesin burada bir ceza alma hakkı vardı eskiden değiştimi sistem bilmiyorum.
    Amacım konuyu hortlatmak değil.
    Nickim geçtiğinden kısaca cevap vereyim:
    "Özel mesaj yoluyla küfür". Doğrudur!

Şahsi kanaatim ise:
    Şurada edinilecek 2 paralık itibar, şişirmeye çalıştığı egosu için çırpınan net zavallıdır.
    Lakin hayat kısa, biz de "gepetto değiliz ki keresteden insan yapmak için" zaman harcayalım.

Öte yandan, hasbelkader gönderi yayınlandığında online olduğumdan biliyorum:
    Sözü edilenlerden biri kanunda açıkça "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu" olarak tanımlanacak biçimde,
    sadece forumda değil, açıkça yasalarda da tanımlanmış bir suçu işledi gönderisi ile. Ceza almadan önce ilgili gönderisi silindiğine göre, forum cezası almasının bununla ilgisi olduğunu düşünüyorum.

Forum yönetimine teşekkür etmesi gerekir ilgili gönderisini sildiği için. Bildiğin hukuki işlem gerektiren bir durum idi çünkü.
    Sonuç olarak: Bir ilahi adalet varsa dilerim herkes gönlündekine göre yaşar.
    Son düzenleme : ASAP_; 17-08-2024 saat: 14:00.

4. Yabancının borsayı gelmesi için 7500-8200 aralığına mi düşülecek. Bofa her gün satıyo

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yabancının borsayı gelmesi için 7500-8200 aralığına mi düşülecek. Bofa her gün satıyo
    Sen aldıklarını verene kadar şemsiyeyi çevirrcekler
    Sat millet rahatlasın
    bir halt olacağı yok.

Japonya Başbakanı istifa etmiş. Pazartesi çarşı karışabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

Alıntı Originally Posted by harputlu23 Yazıyı Oku

Hamas ateşkes görüşmelerine katılmamış. Ateşkes işide yattı

yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

8.  Alıntı Originally Posted by harputlu23 Yazıyı Oku

Bizde bofa dışarı iyiyken satıyor kötü günde tersini yapmasını lazım. Pts muhtemelen boğanın alım günü salı çarşamba da onu geriye verir. Her türlü kazanan o.

Sayfa 759/981 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •