Sayfa 113/470 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 3755 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Her yıl yangınların ne denli canımızı yaktığını bilmemize rağmen neden gerek uçak olsun gerek yangın söndürme teknolojileri , araç vs olsun bunlara ağırlık veril çoğaltıp geliştirmiyoruz anlamak mümkün değil .. Kaç yerde ciddi yangınlar devam ediyor ve bu konuda yetersiziz ..

Yangını söndürmek için gayret eden çalışan tüm işçilere emekçilere kolay gelsin Allah yardımcıları olsun .
    Hangi konuda yeterliyiz acaba diye düşünmekten kendimi alamadım. (Tabi olumlu kavramlarda)

Usta oyuncu Aydemir Akbaş vefat etti . Allah rahmet eylesin ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    2 Sene önce yayınlandığı için 23. yıl yazıyor.25 Sene geçti. Ne yaptık ?

Hababam Sınıfı'nın 'Bacaksız' lakabıyla tanınan 60 yaşındaki Tuncay Akça hayatını kaybetti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,082
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Usta oyuncu Aydemir Akbaş vefat etti . Allah rahmet eylesin ..

Hababam Sınıfı'nın 'Bacaksız' lakabıyla tanınan 60 yaşındaki Tuncay Akça hayatını kaybetti.

Işıklar içinde uyusunlar sevdiğim sanatçılardı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,082
    Dünyadan yargılama örnekleri.Yer ABD

Bir insan suçsuz yere 13 yıl hapis yatıyor,suçsuz yere yattığı anlaşılıyor,mahkemeye veriyor 4.6 milyon dolar alıyor 13 yıl koca bir yıl,hem ailesinden hemde çocuklarından oluyor,adamın hayatını karartıyor mahkeme,bizdede çok var suçsuz yere yatan,iktidar keyfi yatırıyor,dileğim keyfi yatıranlara bela,lanet okuyorum.

13 Yıl Suçsuz Yere Hapis Yatan Polis Memuru: David Camm

https://eksiseyler.com/13-yil-sucsuz...uru-david-camm

Sağlık bakanlığı Maymun çiçeği hastaligi rehberi yayımladı : https://hsgm.saglik.gov.tr/depo/Yayi...ox-Rehberi.pdf

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,082
    Sağlık bakanlığı Maymun çiçeği hastaligi rehberi yayımladı : https://hsgm.saglik.gov.tr/depo/Yayi...ox-Rehberi.pdf
    Aidste maymundan yayılmıştı,buda maymundan,ilginç,sapık bir insan türümüyüz biz,bir belgeselde izlemiştim,Homo Sapiens düşünen kurguluyan zeki,kurnaz vs bir tür bizde bu soydan geliyoruz,Neandertaller öyle değil,iri kaba vücut ve insancılın dürüstü,bu türü Homo Sapiens yok etmiştir,denilen şudurki bunlar yok olmadı,homo sapienslen birleşmenin sonucunda iç içe yaşıyoruz,gelişen medeniyet homo sapienslen başlar,diğer türlere değinmeyeceğim,sapiens gelişmişlikle her yola açık,yani her yola el atabiliyor sapıklık dahil,acaba diyorum eğerki hala Neandertaller ve bunun kaynaşmış örneği şimdi mevcutsa ne tür intikam peşinde olabilir ...çünkü hala geçmiş olayları bilmiyoruz,zaten okullarda üstü yüksek okullarda bu konullar sadece yüzeysel anlatılıyor basılan kitaplara göre,sanırım çoğu bize yanlış anlatılıyor,örneğin göbekli tepe olayı ve hala ders kitaplarına girmiş değil,bizde ise olay herşeye dinsel gözüylen bakılıyor,neyse biraz kurcalayım dedim bakalım ileride neler olacak...aşağıda ilginç bir video var,bu zat çoğu zaman abartır göz atmakta fayda var.

https://www.youtube.com/watch?v=N3EnBwvnCxk

Sayfa 113/470 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •