Sayfa 762/981 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    1086500 maliyetli lönkleri ayşam senasında 1083200 den 3500 pivan zararına vermiştim... iyi etmişim heral

koskoca 2 gün... kaç dene dümen döner...

üçüne beşine bakmayacan dayu...flat candır...

her daim usd/try şort iyidir iyi... kar edemen emme kafan rahat olur
    Tersi de olabilir..
    Bilemeyiz?

Haftalık kazanç +7.88 % japon
    Biz kendi halimize ağlayalım..
    Japon la, daxla, dj ile ilişkimiz koptu..
    Kendi kafasına göre çalışıyor..
    Son düzenleme : keremalkm; 18-08-2024 saat: 07:22.

direk 20.ci dakikasından sonra verdim....

artık erdoğan diye bir şey yok millet zaten terk etti onu. muhalefet işine baksın diyor.

bence haklı.. oylar 20 ye düşmüş. konuşmak bile saçmalık akpyi demek istemiş.

https://youtu.be/PKS5wWqeh0Q?si=wNdoFEP0kXJHDa45&t=1180

Amerikan kuruluşu Fetö ile işbirliği yapma dedik, kıçımızı yırttık, yıllarca beraber sürttün, hâlâ da üyelerini ayıklayamadın.

İşi ehline ver dedik, ekonomistim dedin, ekonomiyi mahvettin.

Adam kayırma dedik, nepotizm yapma dedik, damadını enerji ve ekonomi bakanı yaptın,
    öyle ki adamın bıraktığı boş koltukta dolar düştü.

Dini kullanma dedik, her yerde mağduriyet yarattın.

Büyük Ortadoğu Projesi, Türkiye'nin ve insanlığın aleyhinedir dedik, göğsünü gere gere Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanıyım dedin.

Sansürleme, yasaklama, özgürlüğe izin ver dedik, hapishaneler sana isyan edenlerle dolu.

40 yaşında adamlar emekli olmaz, Kılıçdar'ın gazına gelip popülizm yapma dedik, herkesi emekli ettin.

Gettosuz sığınmacı alınmaz dedik, Türkiye'nin dört bir yanına sığınmacı saldın.

Tüm bunların acısını alnının teriyle çalışan adamlardan fahiş vergiler alarak çıkardın.

Her şeyi bildiğini zannettin, hiçbir şey bilmedin. Maalesef ki karizman, hitabetin ve gücünle bir yerlere geldin.

Ama orta zekalı bir tek adam olmaktan ibaretsin. Zerre fazlası değilsin. Tarih kitapları bir gün doğrusunu yazmasa bile bu kadar ahını aldığın insan, yaptığın her şeye şahit.

Ve yine maalesef ki, sen bu millete fazlasın bile.

https://x.com/msikkofield/status/1823466690384105760

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    1-....23 yıldır bu forumdayım.Bazı forumdaşlarla anlaşamadığımız münakaşa ettiğimiz ,maksadını aşan cümleler sarf ettiğimiz oldu.

ŞAVAŞIN BİLE BİR ASALETİ VARDIR,kaidesi gereğince hiç kimse münakaşa ettiği-sevmediği kimseyi,CEVAP VEREMEYECEK DURUMDA-ELİ KOLU BAĞLI İKEN(BANLANMIŞKEN)...ahlaksızca hakaret etmedi.

Kimse bunu kendine yakıştırmadı.Ama bunu sen yaptın ve karakterini ortaya döktün.

Ben yasaklı değilken bana bu lafları etseydin ya...Bunda cesaret edemezdin.Çünkü muhakeme edemeyen ve her konuştuğunda 10 açık veren beyinciğinle benimle hiç bir konuda konuşamazsın.

Ortaokul 1 düzeyini aşamayan FEN-MATEMATİK-MODERN BİLİMDEN uzak ve bunu anlayamayan düşünceni burada kaç kere çürütttüm.

ATAİSTliğinin tastik makamı olmadığını(bu forumun) defalarca ortaya döktük..

Bu forumda asla eskisi gibi rahat saçmalayamayaksın.

ÇÜNKÜ ELİ KOLU BAĞLI HASMINA-durumunu fırsat bilerek hakaret edecek kadar...adamsın..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    allaan sevgili kulu abkayı çine ithal etmişler la...

ne güzel havlıyodu burada..

yoo kaçkere yüzüne söyledik.

forumda tartışmadığın adam yok.. devam et bu kafayla.

daha çok çine gider gelirsin.

buz gibi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sabahtan buraya ilk mesajımdı, aklıma gelmedi değil
    Zaten aklıma gelen başıma geliyor.
    Neyise
    Onun için değil de sindoma abi abka için eğer dediğin gibi adadan ayrıldıysa ben bu cezaya karşıyım çünkü her konuda farklı düşünceler muhalefet her zaman doğruları bulmaya ve kaliteyi ortaya çıkarmaya vesile olur.
    Çine köpek ithal edelim dedi diye müebbet hapis cezası, kusura bakmayında siyasi bir cezaya maruz kaldığını düşünürüm. Forum yönetimi objektif bakış açısı ile herkese eşit haklarla yönetmeli, burda da yandaşlık var demektir.
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Forum olarak imza toplayıp müebbet cezayı hafifletici cezaya değiştirelim.
    Kardeşim bu desteğin, çok anlamlı ve unutulmayacak bir asalet.

Allah seni her zaman en iyi insanlarla karşılaştırsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Amacım konuyu hortlatmak değil.
    Nickim geçtiğinden kısaca cevap vereyim:
    "Özel mesaj yoluyla küfür". Doğrudur!

Şahsi kanaatim ise:
    Şurada edinilecek 2 paralık itibar, şişirmeye çalıştığı egosu için çırpınan net zavallıdır.
    Lakin hayat kısa, biz de "gepetto değiliz ki keresteden insan yapmak için" zaman harcayalım.

Öte yandan, hasbelkader gönderi yayınlandığında online olduğumdan biliyorum:
    Sözü edilenlerden biri kanunda açıkça "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu" olarak tanımlanacak biçimde,
    sadece forumda değil, açıkça yasalarda da tanımlanmış bir suçu işledi gönderisi ile. Ceza almadan önce ilgili gönderisi silindiğine göre, forum cezası almasının bununla ilgisi olduğunu düşünüyorum.

Forum yönetimine teşekkür etmesi gerekir ilgili gönderisini sildiği için. Bildiğin hukuki işlem gerektiren bir durum idi çünkü.
    Sonuç olarak: Bir ilahi adalet varsa dilerim herkes gönlündekine göre yaşar.

Gören de anayasal suş sanacak..Bu dediklerin TCK kapsamına soktuğun,o sözler burada VAKAİ AİDYEDİR(günlük olagan)

Mesela burada LEŞ TAYFA-GÖBEĞİNİ KAŞIYAN CAHİL KESİM,MAKARNACILAR-SİYASAL İSLAM DİYEREK(ortam uygun olmadığından müslümanlara saldırma)...gibi her gün onlarca kez işlenen ANAYASAL SUÇLARA(!) bir lafın oldu mu?

TCK yı bilirim ve pek çok yerde yazarım: hakaret ile ağır eleştiri arasındaki farkı bildiğimden ,sosyal cenahta çokta mesajım olmasına ragmen en ufak bir hukuki süreç ile karşılaşmadım..

Dediğin TAMAMEN DOĞRU OLSA BİLE(öyle bir şey yok),OTORİTEDEN YANA-RÜZGARI ARKANA ALARAK konuşmak...Söz HAKKINI KULLANAMAYACAK birisine bir taşta senin atman....O dillere pelesenk ettiğiniz ETİK kuralların neresinde var?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    İŞİN GARİBİ,bu forumda sürekli uzlaşamadığımız,hatta maksadını aşan cümleler sarf ettiğimiz forumdaşlar,en azından kenarda beklerken ve olaya NÖTR yaklaşmışken...

Durumdan vazife çıkaran -forumda aktif olmayan 1-2 elemanın atağa geçmesi..

İçinizde kalmasın eğer katılmadığınız veya itiraz etmeniz gereken bir yorumum varsa,anında itiraz edin.Tartışalım-konuşalım..

Sayfa 762/981 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •