Originally Posted by
amator_kurt
SAYIN ECODREAM acaba sen muratteknik olabilirmisin eski topiklerde okuyodum üslübün benziyor arıca isminde murat sanırım beğeniyle okuyodum şimdi rast gelince ismini değiştirdiğini düşündüm bastan beri okudum eline sağlık finansal okur yazarlık için linkler pdf varsa paylaşırmısınız yada kitaplar şimdiden teşekkürler emeğinize..
Yararlı oluyorsa ne fayda şuanda dosya paylaşımlarını askıya aldım sadece buradan vakit bulursam yardımcı olucam
Twitterda arif coşkun bey in paylaştığı dosyayı lütfen indirin pc nize teknik anlamda ben temel değerlemeye daha fazla yoğunlaşıyorum... kendisinden matriks formülü sürecinde çok faydalandım ama bana göre deil açıkcası son zamanlarda trade kabiliyetim çden hiç memnun deilim ne zaman kalıplarımın dışına öıkıyorum sorun yaşıyorum
YATIRIMCI KENDİNŞ TANIMALI
Takip eden herkese bist le alakası olmayan daniel pink drive kitabını okumalrını tavsiye ederim. Kitabı okuyanların sorularını memnuniyetle cevaplayabilirim... yeterki şunu alayımmı şunu satayımmı olmasın hisse temelli olmasın ben farklı oluyum istiyorum hisse deil mantalite konuşalım sizlerde katılın beyin fırtınası yapalım istiyorum
Daniel pink- drive ile başlayalım
Son düzenleme : EkoDream; 25-07-2017 saat: 17:28.
Hisse senedi bazlı yorumlardan çok Finansal okuryazarlık sağlamaktır amacım.
Borsa'nın ilginçliği; biri bir hisseyi satar, diğeri o hisseyi alır, her ikisi de birbirinden daha akıllı olduğunu sanır. Twitter: EkoDreaM
Yer İmleri