Sayfa 1014/1069 İlkİlk ... 1451491496410041012101310141015101610241064 ... SonSon
Arama sonucu : 8552 madde; 8,105 - 8,112 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. İşte ben de onu diyorum, biz paydaşlara ne düşer; düşseydi şimdiye bir şeyler düşerdi.

2.  Alıntı Originally Posted by garibanca Yazıyı Oku
    İşte ben de onu diyorum, biz paydaşlara ne düşer; düşseydi şimdiye bir şeyler düşerdi.
    işte bu sorunun yanıtı tecrübeli 2 onur 2 ilgi alanında

3.  Alıntı Originally Posted by akhunabey Yazıyı Oku
    SPK Haftalık Bülteni'nde ÇBS Printaş'ın yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunulma kararı çıktı
    SPK haftalık bülteni yayınlandı.Bültene göre, borsada bir zamanlar işlem gören ÇBS Printaş yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verildi.
    Ali Eşref Çavuşoğlu, Orhan Çavuşoğlu, Burhan Çavuşoğlu ve Aydın Çavuşoğlu'na "ÇBS Holding AŞ’den alacakların azaltılarak Şirket’in bağlı ortaklıklarının 1.923.545 TL zarara uğratılması ve ÇBS Oto Boya Sistemleri San. ve Tic. AŞ’nin Nippe Trading Co.’ya olan borcunun devralınması suretiyle Şirket’in 1.420.119 TL zarara uğratılması" nedeniyle SPK suç duyurusunda bulunma kararı aldı.
    Ayrıca Ali Eşref Çavuşoğlu, Orhan Çavuşoğlu, Burhan Çavuşoğlu'na "ÇBS Boya Kimya San. ve Tic. AŞ sahibi olduğu ÇBS Oto Boyaları San. ve Tic. AŞ hisselerinin Şirket’e devrine ilişkin yapılan 31.05.2014 tarihli hisse devir sözleşmesi sonucunda Şirket’in 33.839.784 TL zarara uğratılması" nedeniyle Kurul suç duyurusunda bulunma kararı aldı.
    tam on yıl geçmiş

4.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    tam on yıl geçmiş
    Değerli paydaşlar Benim Tacirler hesabım da printaş var gözüküyor .Egholda vardı kottan çıkarılan Egehol.portfoyde gözükmüyor Prıintaşta demekki bir umut var diye düşünüyorum umut fakirin ekmeği imiş tez zamanda kota döner inşallah selamlarımla...

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaskartalı Yazıyı Oku
    Değerli paydaşlar Benim Tacirler hesabım da printaş var gözüküyor .Egholda vardı kottan çıkarılan Egehol.portfoyde gözükmüyor Prıintaşta demekki bir umut var diye düşünüyorum umut fakirin ekmeği imiş tez zamanda kota döner inşallah selamlarımla...
    Akant ne dersin inanalımmı tacirlermi mkk mı niyeti bozdu yatırımcı hesabına bakmak aklına gelmemiş olabilir mi gerçek hesaplar mkk şunda bilmiyor olabilir mi. TMSF tasfiye ile ilgili hesaplara para yatırmış olabilirmi mkk kuruluşu tasfiyeyi onayladımı bağlı ortakları iştirakleri olan şirketin fesih kararı nezaman tescil edilir.

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaskartalı Yazıyı Oku
    egehol sanırım geçmiş zaman hissesi olmuş printaş mücadele ediyor sanırım .
    umarım sonumuz bizimde geçmiş zaman hisse grubuna atılmaz.yoksa garibanca dan masal ve hikaye paylaşımıda gelmez.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Akant ne dersin inanalımmı tacirlermi mkk mı niyeti bozdu yatırımcı hesabına bakmak aklına gelmemiş olabilir mi gerçek hesaplar mkk şunda bilmiyor olabilir mi. TMSF tasfiye ile ilgili hesaplara para yatırmış olabilirmi mkk kuruluşu tasfiyeyi onayladımı bağlı ortakları iştirakleri olan şirketin fesih kararı nezaman tescil edilir.
    ne olacak sa inanmak istiyorum dünya gözü ile

8.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    çavuş oğlu bırakmadığı kesinde bize paydaşlara ne düşer kol saatimi yoksa 2 onur 2 dediklerimi kumda kahve közde kahve ......
    Bıraksa dahamı iyi olur acaba bazı şirketler yeni patronları daha çok seviyor böyle ne kumda kahve nede kol saati kısmet sıfır. Önüm arkam sobe körebe oynar gibi.
    Yazık şansımıza kısmetimiz bağlanmış kırk kör düğüm atmışlar. 40 yıla bağlamışlar. Artık kahveleri nerede içeriz nasıl bir ateşte pişer bilmem.

Sayfa 1014/1069 İlkİlk ... 1451491496410041012101310141015101610241064 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •