Sayfa 483/998 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Altini serefsizce basnaya calisiyorlar ama 3000 dolara essek gibi cikacak.
    Son düzenleme : blue70; 21-08-2024 saat: 16:02.

2.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Altini serefsizce basnaya calisiyorlar ama 3000 dolara essek gibi cikacak.
    zaten 2011 yılında gördüğü 2000 ons/dolardan bu yana abd kümülatif enflasyonu %50+ civarında
    bileşiği hesaplarsan 60 civarındadır, 3000 olsa da dolar bazında zarar, olacaksa bile ne sürede.?

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Sharmda sadece havuza giresin.Kopek baligina diktat.Geçen sene bir Rus turist hayatini kaybetti biraz farkla uzakdoguya gidebilirdin.
    Bende kopek baligi dedim.
    Sabahtan öğlene kadar denizdeydik....Super harika...ayağımızı resifler kesti...kumlada 300 lira dedikleri için deniz ayakkabısı almamistik.burda otelin marketinde 5 dolara aldık.fiyatlar TR nin 3 de biri...aktivite turlarıni TR şirket organize ediyormuş 35 -65 dolar arasi Türklere kitliyorlar.burada yerlilerden daha ucuza bulduk....sistem aynı.Turk türkü nerde bulsa öpüyor...opturmedim bende...kıyılarda itbaligi yok.kayalik. Ve resiflerden dolayı....aciklarda olabilir.Otel Rus kaynıyor.bixim Antalya style tam oturtmuslar...köpük psrtisi vardı az önce...uçak dahil Antalya fiyatından daha ucuza tatil yapıyorum hemde Üst segment otelde...insallh seneye yurtdidina çıkışlar kisitlanmaz da yine geliriz Sharm veya Yunan adalarına....ytd

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bir insan para verip köpekbalığı olan yere neden giderki? Saçma sapan isler resmen paranızı çöpe atiyorsunuz. Bu ölen Rus adama kimse söylememişti dangalak denize girmis

Akdeniz'den şaşmayın. Dünyada köpekbalığı saldirisi olmayan denizin çok çok soğuk olmadığı tek yer Akdeniz. O kadar şanslı milletki bu Türk milleti ama haberi yok
    Fiyatlar TR nin yarisininda altında...Almanın TR ye geldiği fiyata biz Sharma geldik...bizede aynı fiyatları sunsunlar gitmeyelim.Yurtdisindan Limak laraya rezevayon yapanlardan TR oldukları ortaya cikinca fiyat farkı istemediler mi ...çevremizdeki tüm beyaz yakalılar yurt dışı tatilinde bu yaz....paramız varki gidiyoz...ytd

5. Ülkede herkes mutlu. Mutluyum mutlusun mutlular. Çiftçi aşırı mutlu. Emekli mutlu. Siyasetçimiz mutlu. Dar gelirli mutlu. Ak partimiz Chp miz mutlu. Mutluyuz vesselam.

6.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Keçiörenli karadenizi unutuyorsun,hiç tehlikesi olmayan deniz,suyuda göz yakmıyor,tek nedeni yakın zamanda patlıyacak olması
    Karadeniz de bir kere yuzdum Riva Nehrinin denize dokuldugu yerde 40 sene onceydi tertemizken o zaman bile korkutmustu

Manyak bir akinti vardi denizde hic hosuma gitmemisti patlama meselesini anlamadim acarmisiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Sabahtan öğlene kadar denizdeydik....Super harika...ayağımızı resifler kesti...kumlada 300 lira dedikleri için deniz ayakkabısı almamistik.burda otelin marketinde 5 dolara aldık.fiyatlar TR nin 3 de biri...aktivite turlarıni TR şirket organize ediyormuş 35 -65 dolar arasi Türklere kitliyorlar.burada yerlilerden daha ucuza bulduk....sistem aynı.Turk türkü nerde bulsa öpüyor...opturmedim bende...kıyılarda itbaligi yok.kayalik. Ve resiflerden dolayı....aciklarda olabilir.Otel Rus kaynıyor.bixim Antalya style tam oturtmuslar...köpük psrtisi vardı az önce...uçak dahil Antalya fiyatından daha ucuza tatil yapıyorum hemde Üst segment otelde...insallh seneye yurtdidina çıkışlar kisitlanmaz da yine geliriz Sharm veya Yunan adalarına....ytd
    hocam o kopekbaligi Rus turisti kiyidan 20 metre otede yemisti yani sen kiyida yok diyorsun ama yinede sen bilirsin

8.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Fiyatlar TR nin yarisininda altında...Almanın TR ye geldiği fiyata biz Sharma geldik...bizede aynı fiyatları sunsunlar gitmeyelim.Yurtdisindan Limak laraya rezevayon yapanlardan TR oldukları ortaya cikinca fiyat farkı istemediler mi ...çevremizdeki tüm beyaz yakalılar yurt dışı tatilinde bu yaz....paramız varki gidiyoz...ytd
    Dolar gercek degerinin yari fiyatinda oldugu icin cazip geliyor

gercek degerinde olsa yurtdisina cikan turist sayisi cok cok azalir

Bu suni olarak bastirilan dolar degeri ekonominin dengelerini bozdu

Sayfa 483/998 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •