Sayfa 655/905 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dün bu yorumu yapmıştım...bu sabah endeks pozitif olunca egegübre 66,65 i görecek kadar çıktı(67 i görecek demiştim..ancak çok yakınına kadar çıkabildi )....böylece koyu renk ile belirlediğim kısım gerçekleşti...şu saatte 65,65 fiyatındayız...bu gün egegübre 65,00-67,00 aralığında kalırsa ?? (ki beklentim bu yönde ) o vakit de 65,00-67,00 direncini geçeceğiz ve yorumumun ikinci kısmı gerçekleşmeye başlayacak...

kısacası yeni bir limana gitmenin arafesindeyiz...biraz daha sabır...biraz daha destek ile bu zorlu ve sıkıcı limandan ayrılacağız inşALLAH...
    Pasta takastan pek toplanıyor gibi deil sayın keko hiç bir emare yok

4.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    Pasta takastan pek toplanıyor gibi deil sayın keko hiç bir emare yok
    gerçekten öyle mi ?? yoksa öyle gösteriliyor mu ?? ben sadece mantık olarak bu hissenin buralarda kalmaması gerektiğini düşünüyorum..biraz önce telegram sayfasına da baktım..ky satan satana...eğer toplama olmasaydı ky ların bu satışları ile bu hissenin düşmesi gerekiyordu...ama ilginç bir şekilde zirvesinde duruyor...

ben destek babında satmıyorum...trade de etmiyorum...nakitim olsaydı belki burada destek babında alım dahi yapabilirdim...ama nakitim yok...bu tahtayı sahiplenenler artık ne yapar bilemiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. borsa hayatım boyunca ne takasları nede kademeleri takip ettim...oraları anlamak çok zor...görülmesi istendiği gibi ayarlanabiliyor takas ve derinlik...algılar ile kolay oynanabiliyor..ben hep bu şekilde kazandım ...iyi giden bir şeyi de bozmak istemiyorum...doğrusu kafamı takaslar ve derinlik çözümlemeleri de meşgul etmek istemiyorum...yaş 50 oldu...artık kafa dinlenmek istiyor...son bir yıldır doğru dürüst araştırma da yapmıyorum...yatırımcı ilişkilerini de pek aramıyorum...garip bir tembellik çökmüş..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,654

Lightbulb

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    gerçekten öyle mi ?? yoksa öyle gösteriliyor mu ?? ben sadece mantık olarak bu hissenin buralarda kalmaması gerektiğini düşünüyorum..biraz önce telegram sayfasına da baktım..ky satan satana...eğer toplama olmasaydı ky ların bu satışları ile bu hissenin düşmesi gerekiyordu...ama ilginç bir şekilde zirvesinde duruyor...

ben destek babında satmıyorum...trade de etmiyorum...nakitim olsaydı belki burada destek babında alım dahi yapabilirdim...ama nakitim yok...bu tahtayı sahiplenenler artık ne yapar bilemiyorum...
    Yarını görmek gerek

7. hisseyi sogutup da birden götürebilirler ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    hisseyi sogutup da birden götürebilirler ...
    dünden beridir ky çok satıyor....gururla zirveden sattık alan da kazansın diyorlar... bakalım tahtacı onlar için ne düşünüyor....

Sayfa 655/905 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •