gerçekten öyle mi ?? yoksa öyle gösteriliyor mu ?? ben sadece mantık olarak bu hissenin buralarda kalmaması gerektiğini düşünüyorum..biraz önce telegram sayfasına da baktım..ky satan satana...eğer toplama olmasaydı ky ların bu satışları ile bu hissenin düşmesi gerekiyordu...ama ilginç bir şekilde zirvesinde duruyor...
ben destek babında satmıyorum...trade de etmiyorum...nakitim olsaydı belki burada destek babında alım dahi yapabilirdim...ama nakitim yok...bu tahtayı sahiplenenler artık ne yapar bilemiyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
borsa hayatım boyunca ne takasları nede kademeleri takip ettim...oraları anlamak çok zor...görülmesi istendiği gibi ayarlanabiliyor takas ve derinlik...algılar ile kolay oynanabiliyor..ben hep bu şekilde kazandım ...iyi giden bir şeyi de bozmak istemiyorum...doğrusu kafamı takaslar ve derinlik çözümlemeleri de meşgul etmek istemiyorum...yaş 50 oldu...artık kafa dinlenmek istiyor...son bir yıldır doğru dürüst araştırma da yapmıyorum...yatırımcı ilişkilerini de pek aramıyorum...garip bir tembellik çökmüş..![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
hisseyi sogutup da birden götürebilirler ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri